5 GB Materiałów na XP
Aktualny czas: 10-09-24, 12:29 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] 5 GB Materiałów na XP
Venesard Offline
*

Liczba postów: 226

RE: 5 GB Materiałów na XP

Kiedyś pobierałem tą Pandorę (swoją drogą nazwa idealnie pasuje), część się przydaje, część kompletnie nieprzydatna. W sumie nie miałem żadnych problemów ani z pobieraniem, ani z wypakowaniem. A materiałów do RPG Makera XP mam w sumie na kompie z 7-8GB, więc gdyby ktoś coś potrzebował to mogę pogrzebać, a nuż coś znajdę.

Sam nie wiem czy coś tworzę.
17-11-14 23:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Athanor Offline
*

Liczba postów: 143

RE: 5 GB Materiałów na XP

(17-11-14 19:24)Adrapnikram napisał(a):  Najchętniej bym to spakował w w winrara i wam wysłał ale mam 2 problemy
1 Nie mam tyle transferu.
2 Potrzebna jest zgoda "zbieracza" materiałów.
No nie gadaj, że nigdy niczego na nielegalu robiłeś? :shock:
W sumie przydałyby mi się same tilesety i autotile, sporo ich tam było (1.32GB i 16.3MB). Co razem daje niewiele więcej.

Ehh... Paczka fajna. No cóż... Smutek.

/Edit: Sprawdziłem linki do mediafire osobnych plików posegregowanych, wszystkie wygasły.

//Edit2: A może by się go spytać na forum w temacie czy może udostępnić części w WinRarze? Może wątek stary ale na pewno ktoś odpowie.

To jest sygnatura która nikogo nie obchodzi, bo informacje tutaj wypisane są kłamstwem.
Slave:
Gra nigdy nie wyjdzie. Demo gotowe do wrzucenia.
Pożoga:
Gra ma wyjść przed końcem roku (prawdopodobnie).
The Room:
Ruszyły pierwsze szkice.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-14 05:21 przez Athanor.)
18-11-14 05:10
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS