Szukam: Paczki graficzne, skrypty i wgrywanie
Aktualny czas: 28-04-26, 21:52 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[VX] Szukam: Paczki graficzne, skrypty i wgrywanie
NoJutsuMe Offline

Liczba postów: 17

Szukam: Paczki graficzne, skrypty i wgrywanie

Witam jestem nowym użytkownikiem i całkowicie zielonym :)..
Robię grę w RPG Maker VX 'Tales of Deqontia' (przewiduje 4-5 odsłon).
I niestety za mało grafik, szukam i szukam różnych ale natrafiłem na taką stronę z grafikami wszystkie linki do pobierania NIE DZIALAJĄ..

http://rpgmaker.eu/ <-- ta strona

Wasze skrypty mi się przydają ale jeden czy dwa gryzł się z tabelką HP,MP,EXP :)..
Chciałbym abyście mogli z własnej woli dać mi jakieś stronki bądź uploady plików graficznych i opisali jak należy je wgrać ^^.

Szukam: dużo grafik potworów, drzew, budynków, postaci, twarzy, i jak jest jakaś paczka umiejętności ^^
23-02-14 15:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
czomber4 Offline
*

Liczba postów: 43

RE: Szukam: Paczki graficzne, skrypty i wgrywanie

które dokładnie linki nie działają ? Bo widze, że inne osoby pobierają bez problemów.
Jeżeli ktoś trafi na nie działający link proszę dać znać.

rpgmaker.eu
Jeżeli materiały z mojej strony okazały się pomocne, nie bój się użyć któregoś z przycisków społecznościowych. Pomóż mojej stronce się rozwijać :)
23-02-14 15:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
NoJutsuMe Offline

Wreszcie ktoś odpowiedział -.-, ja mam internet osiedlowy i jak sciagam (pierwszy raz) np. trees1.rar/zip to wyskakuje mi IDM ERROR: Odwołanie do tego pobierania nie może wynosić więcej niż jeden raz! W razie dalszych problemów proszę wejść w config/hotkeys i zmienić przechwytywanie...

Więc to mi odpada.. a ja pierwszy raz ściągam coś z tej strony ;0, mam tez problem bo stad wziąłem sobie battlersy duża paczkę więc wchodzę w: rpgmaker/talesofdeqontia/graphics/battlers i tam rozpakowywuje i poprostu w makerze tego nie ma!
23-02-14 15:55
"Pomógł" przyznał(a):
czomber4 Offline
*

By mieć to w makerze musisz te grafiki zaimportować w makerze. Tools>Resource manager>Graphic/Battlers> i z boku masz opcje import. Importujesz grafiki z folderu w jakim masz je zapisane i ustawiasz przeźroczystość.

Co do pobierania to nie spotkałem się jeszcze z takim problemem. Przed chwilą sprawdzałem linki które były dzisiaj użyte przez innych użytkowników i wszystkie są aktywne. Każda paczka ma kilka źródeł do pobrania, próbowałeś innych?

Co do problemów z pobieraniem może to ci pomoże http://www.internetdownloadmanager.com/r...es2_2.html

Jak nie znasz angielskiego to użyj tego : http://free-website-translation.com/?pl
lub google translatora.

rpgmaker.eu
Jeżeli materiały z mojej strony okazały się pomocne, nie bój się użyć któregoś z przycisków społecznościowych. Pomóż mojej stronce się rozwijać :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-14 16:34 przez czomber4.)
23-02-14 16:01
"Pomógł" przyznał(a):
NoJutsuMe Offline

Wszystkich próbowałem! Cały czas IDM: no i ten error... jakieś przechwytywanie pobierania =.=, ok dzieki za to wgrywanie ^^ działa.
23-02-14 16:32
"Pomógł" przyznał(a):
czomber4 Offline
*

Nie ma sprawy, jak byś czegoś nie wiedział to pytaj.
Tutaj kolejne rozwiązanie z pobieraniem z serwisów hostingowych:
Można dodac wyjatek dla tych serwisow albo przy probie sciagania przytrzymac klawisz alt zeby sie idmanowy monitor nie wlaczal i nie przejmowal linkow

rpgmaker.eu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-14 16:44 przez czomber4.)
23-02-14 16:36
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS