Bellum
Aktualny czas: 14-10-24, 18:52 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Bellum
Dakla Offline
*

Liczba postów: 110

Bellum

Bellum

Link do gry:
https://mega.nz/#F!GzIhyY7K!wx29dB-9tc8GU1ESEIRFHQ
Silnik: RPG Maker XP
Ważne: Gra potrzebuje zainstalowanego RTP dla RPG Makera XP.
Screeny:
Spoiler: (Otwórz)
Zapowiedź gry zawiera fragmenty satyryczne, które nie mają na celu urażenie nikogo. Zalecam podejść do niej z dystansem.

Fabuła:
Przedstawiony świat:
O grze:
Od Autora:

Zabrałem kawałek tematu 'wyśmiewający' innych użytkowników.
"Cenimy wolność słowa, ale z poszanowaniem godności. Nie należy obrażać lub wyśmiewać innych użytkowników; ich poglądów, osobliwego podejścia do tematu łącznie z wiekiem, płcią, zawodem, wyznaniem lub przynależnością narodową."
~ Yoroi
28-08-19 16:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Bellum

Drogi twórco - jestem jednym z hardkorowców którzy dotarli do miejskich kanałów, gdzie obecnie tkwię ze względu na zagadkę z pianinem. Dotarłem tam cudem (wcale nie oszukując), głównie dzięki metodzie prób i błędów. :ehe:

Poniżej wypisałem trochę dłuższy komentarz, jeżeli naprawdę interesuje cię krytyka.
Przy okazji, też by mnie zdenerwowało gdyby ktoś nie zagrał w mój projekt przez brak pliku .dll, ale pisanie takich postów (choć są zabawne do czytania) nie jest chyba dobrym podejściem. :ahoy:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
28-08-19 19:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS