Och, jak ja dawno nie pisałem przydługawych postów

W dodatku to 150 post

. A i do moderacji: nie wysyłam żadnych wirusów, bo lubicie mnie za to banować

Nie przedłużając już:
1) Wbijasz na tę stronę
[LINK] i ściągasz plik exe z VMWare.
2) Instalujesz ściągnięty programik
3) Sprawdzasz czy masz klucz do Windows 7. Jak tak, to wbijasz tutaj:
[LINK] jak nie to piszesz na priv albo na IRCu, mam jeden niepotrzebny, może zadziała,
4) działa - lecisz do punktu 8, jak nie działa albo wywala komunikat "klucz z nalepki na komputerze" czy cuś w tym guście, lecisz punkt niżej.
5) ściągasz ten programik
[LINK] - Windows ISO Downloader. Ściąga ze strony Micro$oftu ISO. Nie wymaga instalacji.
6) Odpalasz Win ISO Downloader. Wybierasz sobie z boku wersję systemu. Jak da się zaznaczyć Windows 7 to fajnie, jak się nie da, trzeba ściągnąć 8.1 i jesteś skazany na 30-dniowy trail. (Chyba, że masz klucz do 8.1)
7)Pyta się o wersję systemu (tam Home Premium, Pro czy inne takie). Tam klikasz, sobie ściągnie. A: nie będzie się ściągać jak wyłączysz program. Drugie A: serwery są średnie, ściąganie mi zajęło ~2h.
8) Odpalasz VMWare. Pojawia ci się takie oto okienko, znalazłem jakiś obrazek żeby pokazał nawet gdzie potem kliknąć

:
9) Wyskoczy okienko "welcome in the cośtam wizard". Wybierz opcje Installer Disc image file (iso) [druga od góry]. Podajesz ścieżkę do ISO.
10) program powinien wykryć sam wersję systemu z pliku ISO. Wystarczy cały czas klikać w zasadzie NEXT.
11) jak już to ogarniesz, okienko zmieni się na takie (z grubsza):
klikasz play
12) postępujesz według instrukcji [ważne! wybierz język polski], system się zainstaluje i ci zawali 4GB dysku. A i niech nie będzie ci smutno jak kodu nie przyjmie. Wciąż masz 30-dniowy trail, a możesz go przedłużyć jedną komendą w cmd (nie podaję, żeby nie było, że pirat). ~40 min.
13) gratulację! masz windows 7 (czy tam 8.1) na VMWare!
14) wbijasz na forum i ściągasz grę - RTP jest w środku. Chyba trochę szemrane, ale co ja tam wiem.
Powinno pomóc.
A no, zapomniałem napisać. Zaarąbista gierka.