Brave Warrior
Aktualny czas: 20-06-25, 20:20 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Brave Warrior
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Brave Warrior

(06-10-13 22:25)M4t3us2 napisał(a):  chowam ? ze niby w spoilerze ?
co najmniej 3 screenshotów (zrzutów ekranu) umieszczonych w tagach [spoiler][*/spoiler].
Ok spoilery usuniete, poprostu dostosowywałem się do punktów ustalonych przez adminów :D

Przecież to bez sensu i miało praktyczne, bo nie sprawia, że tematy z waszymi grami są "lotne" - tu mam na myśli jakiekolwiek wsadzanie screenów w spoilery. Przecież to głupota. Chowając screeny sprawiacie, że szybko się zapomina o waszych zapowiedziach i one nie wyglądają atrakcyjnie, a przecież mają być zachętą do waszych gier, a nie odstraszaczem XD

Na gierkę czekam. To może być niezłe. Weźcie coś do administracji uderzcie, żeby wam nie sugerowali tworzenia niepraktycznych bezsensownych zapowiedzi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-13 00:49 przez X-Tech.)
07-10-13 00:47
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Są zapowiedzi graficzne i w żaden sposób nie są sprzeczne z regulaminem. Wystarczy logicznie pomyśleć, by wiedzieć, które elementy powinny być ukryte w spoilerze (co z resztą zostało w regulaminie napisane). Śmieszy mnie argument o spoilerach jakoby powodowały, że o projekcie się zapomina :roll: Wiadomo że nadmiar psuje formę i sprawia, że oglądania jest niewygodne, ale jaki to ma wpływ na pamięć!? Równie dobrze można stwierdzić, że denerwująca zapowiedź - poprzez ukrycie każdej grafiki w osobnych spoilerach - sprawi, że się ją zapamięta. Zwłaszcza autora, który nadgorliwie ukrywa z osobna sześć screenshotów.

Co do samej zapowiedzi. W fabule brakuje wielu przecinków. Dużo łatwiej by się ją czytało, gdyby były jakieś pauzy. W obecnej sytuacji najbardziej zachęcające są screenshoty. Mapy cechuje estetyka i dobre wykorzystanie podstawowych grafik.

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
07-10-13 22:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
M4t3us2 Offline
*

Liczba postów: 38

Rzeczywiście, przecinków brakuje, a to dlatego, że o nich zawsze zapominam :D
Dziś trochę, posiedziałem nad projektem i poprawiłem kilka rzeczy, oraz zrobiłem ikonę gry.

Demko raczej będzie pojutrze.
07-10-13 23:17
"Pomógł" przyznał(a):
Leoś Offline
*

Liczba postów: 61

Bardzo podoba mi się efekt na drugiej mapie. Motyw zemsty oklepany, przewałkowany na milion sposobów, ale poczekamy i zobaczymy jaki wybierze autor. Powodzenia.
09-10-13 07:50
"Pomógł" przyznał(a):
M4t3us2 Offline
*

Liczba postów: 38

Ostatnio nie miałem czasu żeby cokolwiek zrobić w sprawie gry.
W tygodniu postaram się przekopiować wszystkie grafiki, muzyki, itp z rpg do projektu, i wtedy każdy będzie mógł zagrać, i ocenić to co powstało.
Jednak do póki tego nie zrobię, to w grę mogą pograć tylko osoby posiadające rpg makera xp.
14-10-13 21:26
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS