Witam z tej strony sith10. Jestem nowy na forum ale w sprawach makera xp jestem dość dobrze ogarnięty. Chciałbym wam zapowiedzieć mój nowy projekt pt. ,,Cień Światła"
Fabuła
Pewien młody drwal imieniem Drake postanawia jak zawsze pójć do tartaku do swojej nudnej pracy. Gdy przychodzi do pracy wita go jego szef i menadżer tartaku Biggy. Po krótkiej konwersacji wchodzi do dalszej części tartaku gdzie spotyka tajemnicza postać która zabrania mu ścinać ostatnie drzewo które zostało.
Drake lekceważy go wtedy zostaje porażony przez postać prądem. Drake budzi się w lesie przy ognisku a koło niego siedzi Bggy. Tłumaczy mu całe zajście. Po opowieści Bggiego Drake pragnie zemsty ,ale Biggy tłumaczy mu że muszy nauczyć się walczyć. Po udanej walce Biggy tłumaczy Drakeowi że teraz muszą wyruszyć w daleką podróż do miasta Niestio (Gdzie gra zacznie się rozkręcać)
Narazie w fabule było by na tyle ale będę ją w dalszym ciągu tworzyć :-)
Screeny
Mam nadzieje że projekt wam się spodoba i jesteście zainterosowanie co się stanie dalej czekam na opinie oraz jeśli napisałem coś źle w tym poście proszę powiedzieć odrazu poprawie.