Hunter
Aktualny czas: 20-06-25, 19:41 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Hunter
PaayJer Offline
*

Liczba postów: 38

RE: Hunter

Ahhh... Wygląda jak stara, dobra gra RPG. Uważam jednak, że pomimo tego, że ludzie będą w nią grać nie będą zachwyceni. Będą grać, bo to nowość, coś niesłychanego co powstało w RPG Maker, programie, który służył do tworzenia gier z widoku z lotu ptaka. Natomiast poziom zadowolenia będzie niski, szczególnie, że gra pomimo widocznego klimatu dobrej gierki będzie budziła emocje jakby się grało w złą. Co jest tego powodem? Może wasze 'studio' odpowie? Gdzie się dokładnie mieści? Napiszę do Dzień Dobry TVN to przeprowadzą z wami wywiad. Nie to żebym nie wierzył w istnienie Greek Games... Ale nie wierzę ;P
Pozdrawiam! :przytul:

[Obrazek: 20481.gif]
Kursy PJ!!!
[Kurs 1] Kliknij tutaj!
[Kurs 2] Kliknij tutaj!
[Kurs 3] Kliknij tutaj!
[Kurs 4] Kliknij tutaj!
11-08-13 09:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Bog Bogow Offline

Liczba postów: 4

(19-06-13 19:37)Viuu napisał(a):  Patrzę na ten projekt z podziwem.
Zastanawiam się tylko... czym żeś ty dostał w łeb...
Weź bo pójdzie sobie z ultimy jak z chatu twierdzy XDD
11-08-13 11:10
"Pomógł" przyznał(a):
Ramez Offline
*

Liczba postów: 25

Hmm, Powiem tak, jeśli chodzi o gry w których chodzi się ciągle po kopalniach i jaskiniach, jeśli dobrze zinterpretowałem z screenów i fabule, to za takimi zbyt nie przepadam, wolę raczej gry gdzie chodzi się po lasach, polanach, górach, przesmykach, przełęczach itp. a do podziemi raz na jakiś czas, ale to nie ważne. Trochę nie przyjemna grafika, ale to mi akurat nie przeszkadza. Jest wiele "mega" gier z gorszą grafiką. Jednak to jedyne co mi się nie podoba. Natomiast reszta to się wydają same plusy, najbardziej ujęło mnie że NPC mają coś jakby swoją osobowość. Mam nadzieję, że na tej grze nie poprzestaniesz i życzę ci powodzenia.
13-08-13 18:51
"Pomógł" przyznał(a):
Rouch Offline
*

Liczba postów: 19

Pooglądałbym sobie jeszcze kilka screenów. Ciężko mi jakoś ustosunkować. Jest jakiś taki za duży rozmach w tym wszystkim. Do tej pory nie słyszałem dobrego amatorskiego podłożenia głosu. Musicie mieć dobry sprzęt. Pewnie z ciekawości zagram, o ile gra wyjdzie.
21-08-13 12:21
"Pomógł" przyznał(a):
OzzY Offline
*

Liczba postów: 26

Bardzo zła informacje projekt zginął wraz z formatem dysku. Nie no robię sobie jaja. Oficjalnie gra zostaje przeniesiona na inny silnik. Nie będę jeszcze zdradzał na dokładnie jaki. Zależy mi żeby gra była dostępna na wielu platformach. Co z tym tematem zrobi teraz administracja to już od nich zależy. Ucinam się od RM'a ponieważ program ten nie nadąża już za potrzebami i technikami, które potrzebne są współcześnie.

Projekt nie upada będziecie mieli szanse zagrać w nią w przeglądarce, ściągnąć na dysk oraz zagrać na smartphonie.
20-10-13 13:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS