Kraina snów
Aktualny czas: 20-06-25, 21:38 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Kraina snów
Euforia Offline
*

Liczba postów: 40

RE: Kraina snów

Chodziło o to że, jestem początkowym twórcą w RPG MAKERZE. Czemu sądzisz, że MMO to zły pomysł? Dla mnie jest to dobre rozwiązanie gdyż bardzo urozmaici gry lecz niestety stracą na jakości questy itd. A tak w ogóle ta gra mmo nie powstaje na rpg makerze ;)
29-07-14 00:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Angius Offline
*

Liczba postów: 48

W czym robisz tego MMO, tak z ciekawości? Bo z tego, co się orientuję, to w gotowym sofcie jeszcze chyba nigdy nikt dobrego MMO nie zrobił. Tylko jakieś na pięciu graczy, przez Hamachi, działające jak twórca server postawi i z grafiką rodem z wczesnego Runescape, jeśli nie gorszą...
29-07-14 02:25
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

To co znajduje się w pierwszym poście tego tematu to ma zapowiedź? Jakim cudem ten syfiasty temat dalej tu leży...Zróbcie porządki z tymi zapowiedziami. Jeśli takie syfy tu przechodzą trudno, aby brać ten dział serio, a przez to trudno o wysoką frekwencję w pisaniu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-14 13:27 przez X-Tech.)
10-09-14 13:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Altan Offline
*

Liczba postów: 88

X-Tech Co tak wszystkie projekty hejtujesz? xD

Nudzi mi się... ;__;
10-09-14 15:04
"Pomógł" przyznał(a):
Euforia Offline
*

Liczba postów: 40

X-Tech, co chcesz od tematu? Po prostu stary i obrazki wygasły. Poza tym nie musiałeś odkopywać.
10-09-14 15:21
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Obejrzałem wasze zapowiedzi i oceniłem powinniście mi za to dziękować, a nie się jeszcze pluć, bo mam ciekawsze zajęcia, a warto wypowiedzieć się na temat rzeczy, których średnio chce się tykać dla jaśniejszego obrazu całości...

Euforia: Co ty p*sz przecież to zapowiedź gry póki nie ma pełniaka temat jest aktualny dopóki autor nie wyda pełniaka lub dopóki go nie zamknie.

Ten temat wygląda jak marna prowokacja.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-09-14 15:48 przez X-Tech.)
10-09-14 15:46
"Pomógł" przyznał(a):
ReetzO Offline
*

Liczba postów: 101

Ja aktualnie zmieniam cały obraz mojego projektu, nie mam zastrzeżonej nazwy Kraina Snów, więc...
10-09-14 19:25
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS