[Prośba] Skrypt na rozwijanie umiejętności postaci.
Aktualny czas: 28-04-26, 20:30 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[XP] [Prośba] Skrypt na rozwijanie umiejętności postaci.
Herion10 Offline

Liczba postów: 11

koniczyna [Prośba] Skrypt na rozwijanie umiejętności postaci.

Jestem niebieski (jeżeli tak można powiedzieć) w skryptach i sam nie zrobię tego. Trochę się znam na tym, ale mało. :cry:

Jak ktoś jest lepiej zaawansowany w skryptach rpg maker, zróbcie coś takiego jak rozwój umiejętności postaci. Nie róbcie grafik tła, ale ma być to na skórkę okna. Chodzi o to, że można rozwijać różne umiejętności. Na nowym poziomie są dodawane 3 punkty. Z nich można rozwijać różne umiejętności, np są punkty zbierania ziół. Jak dodam punkt zbierania, mogę zbierać nowe rodzaje roślin. Jak rozwijam daną umiejętność zwiększa się zmienna o danym numerze. Najlepiej, abym mógłbym sam zmieniać ilość tych cech i zmieniania ich nazw. Dodatkowo dodajcie możliwość opisu tej umiejętności, którą mogę zmieniać. Możecie zaciąć od 1 zmiennej do 25. Kolejna dodana umiejętność to nowa zmienna. Np:
-Zbieranie ziół to pierwsza zmienna
-Łowienie rybek to druga zmienna. Itp…
Zróbcie to na Scene_Growing. wink

Jeżeli chcesz zrobić jakiś skrypt, a nie masz pomysłu na niego, to zrób ten. Przynajmniej pomożeś tagże innym osobom, nie tylko mi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-13 13:57 przez Herion10.)
30-05-13 17:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
[Prośba] Skrypt na rozwijanie umiejętności postaci. - Herion10 - 30-05-13 17:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS