[Prośba] Skrypt na rozwijanie umiejętności postaci.
Aktualny czas: 28-04-26, 17:13 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[XP] [Prośba] Skrypt na rozwijanie umiejętności postaci.
Herion10 Offline

Liczba postów: 11

RE: [Szukam] Skrypt na rozwijanie umiejętności postaci.

Jak napisałem wcześniej, można pomóc nie tylko mi, ale także innym. Chyba nie przeczytałaś dokładnie o co mi chodzi. Mógłbym go skonfigurować, ale nie bardzo o ten skrypt mi chodzi.
To ma być skrypt, który nie będzie rozwijał podstawowych umiejętności gracza, tylko (nie wiem jak to powiedzieć) nie podstawowe umiejętności gracza, takie jak zbieranie roślin. Jak ulepszymy daną "nie podstawową umiejętność" możemy na przykład zbierać inne roślinki. Przeczytaj wcześniejsze posty, po winnaś zrozumieć. Tylko nie dawaj mi skrypt na zbieranie roślinek, bo ja wiem jak to zrobić. Tylko chcę coś takiego do rozwijanie danych nie podstawowych umiejętności (których niema w menu umiejętności, który może sobie je użyć) wzrasta dana zmienna o 1. Potem jak znowu rozwijamy tą umiejętność wzrasta zmienna o 1, czyli jest 2 i teraz gracz może zbierać sobie wszystkie roślinki, a wcześniej mógł tylko nie które. Najlepiej maksymalnie do 5. Jest to podobne do skryptu z gry "Wrota arkany", tyle że chodzi mi tylko o punkty nauki, a nie treningu. Tego chyba nie napisałem więc przepraszam, ale właśnie wiecie. Najwidoczniej przeczytałaś tylko tytuł tego wątku, a powinnaś przeczytać wszystko co wcześniej napisałem... :-?

PS. Mam polską wersje rpg makera, ale daj mi skrypt na angielską wersje.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-06-13 13:54 przez Herion10.)
01-06-13 13:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: [Szukam] Skrypt na rozwijanie umiejętności postaci. - Herion10 - 01-06-13 13:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS