Prośba o Titlescreen do gry
Aktualny czas: 28-04-26, 16:42 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Prośba o Titlescreen do gry
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Prośba o Titlescreen do gry

To znaczy - chętnie bym pomógł. Mam w zasadzie już coś, co mogłoby służyć za dosyć ładny title. Niestety w pewnym momencie utknąłem. :ehe:

Nie wiem czy ktoś podjąłby się czegoś takiego nawet za opłatą. Chcesz dużo różnych elementów na title (jeżeli oryginalne title miały tyle rzeczy, to naprawdę gratuluję twórcom bo ja nie byłbym w stanie tego upchnąć na jeden title), w porządku, nie ma problemu, może sie udać. Ale mógłbyś chociaż zamieścić jakieś materiały oprócz przykładów. W pokemony nie grałem chyba od 10-ciu lat, nie mam pojęcia co to Pokemon Elements, a w google ciężko znaleźć cokolwiek na ten temat (co nie odnosi się do żywiołów w pokemonach). Z jednej strony chcę ci pomóc, a z drugiej naprawdę nie chcę spędzać kilku godzin w google próbując ustalić co czym jest. :confuse:

Poniżej zamieszczam dotychczasowy Title, niestety więcej nie zrobię dopóki nie otrzymam żadnych konkretnych materiałów. :ahoy:
Spoiler: (Otwórz)
W razie czego możesz śmiało pisać. :I

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
29-07-19 17:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a): Shadi
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Prośba o Titlescreen do gry - Yoroiookami - 29-07-19 17:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS