Problem z mapą
Aktualny czas: 20-06-25, 19:28 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[VXAce] Problem z mapą
xLokson Offline
*

Liczba postów: 57

RE: Problem z mapą

X-Tech napisał(a):Kolejna głupia odpowiedź. Gdybyś poparzył do porządku na screeny jakie wrzuciłem, to widziałbyś gdzie mam ustawiony teleport.

Mój wcześniejszy post : "Kolejna głupia odpowiedź. Gdybyś poparzył do porządku na screeny jakie wrzuciłem, to widziałbyś gdzie mam ustawiony teleport." Teleport jest w innym miejscu, ale jak już pisałem, sam sobie poradziłem :)
16-10-14 20:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Problem z mapą

(16-10-14 20:22)xLokson napisał(a):  
X-Tech napisał(a):Kolejna głupia odpowiedź. Gdybyś poparzył do porządku na screeny jakie wrzuciłem, to widziałbyś gdzie mam ustawiony teleport.

Mój wcześniejszy post : "Kolejna głupia odpowiedź. Gdybyś poparzył do porządku na screeny jakie wrzuciłem, to widziałbyś gdzie mam ustawiony teleport." Teleport jest w innym miejscu, ale jak już pisałem, sam sobie poradziłem :)

Nie cytujesz moich słów.
Jak sobie poradziłeś. Pewnie zgadłem w poście przed twoim ostatnim...Co powodowało ten błąd ? Bankowo źle wysyłało postać z teleportu - w złe miejsce. Innej opcji nie ma. Widać wyraźnie, że postać chodzi tylko w zakresie dachu na zaprezentowanym filmiku. SAM SOBIE nie poradziłeś, ale spoko gratuluję zuchwalstwa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-14 21:15 przez X-Tech.)
16-10-14 21:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS