Witajcie
Ostatnio doznałem olśnienia, a nawet dwóch i postanowiłem stworzyć grę, w której postacie miałyby ludzkie twarze. Cała grafika jest robiona przeze mnie, animacja postaci również jest robiona własnoręcznie - jedyna dziwna sprawa to główki.
I tak oto udało mi się już stworzyć siebie, oraz namówić jednego starego kumpla. (więc mam 2 bohaterów) To jednak za mało, by móc robić coś innego poza mapami. Zwracam się więc do was o to, aby kto byłby chętny uczestniczyć w projekcie, zgłosił się do mnie na PW. Potrzebuję dwóch zdjęć (najlepiej w efekcie "cynk" na webcamtoy). Jedno zdjęcie tak jakbyście patrzyli wprost na kamerę, a drugie zdjęcie profilu (obojętnie którego) tak jakbyście chodzili w lewo/prawo.
Aktualnie poszukuję:
- 2x twarzy dla odkrywcy (naukowiec przemierzający góry, swoim latającym statkiem. Trochę jak archeolog)
- twarz dla królowej magii
- twarz dla księżniczki magii
- twarz dla Agoniara (przywódcy mrocznych najeźdźców)
- innych twarzy, dla pobocznych postaci spotykanych po drodze.
Oczywiście nie musicie się identyfikować z postaciami. Nie musicie nawet się do tego przyznawać. Twarze są zmniejszane do wielkości chara i wątpię, by jakieś szersze grono was rozpoznało kto jest kim, a mi byście bardzo pomogli.
Poniżej screen przedstawiający mnie, byście wiedzieli jak to mniej więcej wygląda.