RM-owa wersja aktorów (nabór)
Aktualny czas: 28-04-26, 23:53 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[XP] RM-owa wersja aktorów (nabór)
Zombik Offline
*

Liczba postów: 47

RM-owa wersja aktorów (nabór)

Witajcie
Ostatnio doznałem olśnienia, a nawet dwóch i postanowiłem stworzyć grę, w której postacie miałyby ludzkie twarze. Cała grafika jest robiona przeze mnie, animacja postaci również jest robiona własnoręcznie - jedyna dziwna sprawa to główki.
I tak oto udało mi się już stworzyć siebie, oraz namówić jednego starego kumpla. (więc mam 2 bohaterów) To jednak za mało, by móc robić coś innego poza mapami. Zwracam się więc do was o to, aby kto byłby chętny uczestniczyć w projekcie, zgłosił się do mnie na PW. Potrzebuję dwóch zdjęć (najlepiej w efekcie "cynk" na webcamtoy). Jedno zdjęcie tak jakbyście patrzyli wprost na kamerę, a drugie zdjęcie profilu (obojętnie którego) tak jakbyście chodzili w lewo/prawo.

Aktualnie poszukuję:
- 2x twarzy dla odkrywcy (naukowiec przemierzający góry, swoim latającym statkiem. Trochę jak archeolog)
- twarz dla królowej magii
- twarz dla księżniczki magii
- twarz dla Agoniara (przywódcy mrocznych najeźdźców)
- innych twarzy, dla pobocznych postaci spotykanych po drodze.

Oczywiście nie musicie się identyfikować z postaciami. Nie musicie nawet się do tego przyznawać. Twarze są zmniejszane do wielkości chara i wątpię, by jakieś szersze grono was rozpoznało kto jest kim, a mi byście bardzo pomogli.

Poniżej screen przedstawiający mnie, byście wiedzieli jak to mniej więcej wygląda.
[Obrazek: 1zlfasx.png]
08-06-14 14:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Szymkim213 Offline
*

Liczba postów: 75

RE: RM-owa wersja aktorów (nabór)

Możesz mi podać te swoje chary?
Przydały by mi się ale na hosting Mediafire.
Z góry dzięki.
27-06-14 13:55
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

RE: RM-owa wersja aktorów (nabór)

Możesz sobie pobrać te twarze z różnych filmów np. aragorn z Władcy Pierścieni
27-06-14 17:28
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS