Instalator dla twojej gry
Aktualny czas: 28-04-26, 22:41 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[XP] Instalator dla twojej gry
Solidius Offline
*

Liczba postów: 27

Instalator dla twojej gry

Witam
Dość dawno temu, kiedy Zamthir jeszcze stał znalazłem na nim przetłumaczony przez DarkClouda poradnik jak stworzyć inny od podstawowego instalator dla naszej gry. Zamthir upadł, a mnie naszło na eksperymentowanie z RPG Makerem. Odnalazłem tutaj poradnik, który uczy jak zrobić takowy program. Otóż pomimo iż znam dość dobrze angielskie nie mogę sobie poradzić z przetłumaczeniem i zrozumieniem wyżej wymienionego poradnika. Wszystko idzie ładnie w porządku aż do punktu
Cytat:Now you can select what program included in the files you added will be installed and any post-installation processes. The file to be installed is going to be your game exe, so select that from the drop-down menu. I haven't quite figured out how to get post-installation processes running properly yet, but I imagine that they can be used to do things like add a desktop shortcut after installation (I'm working on it). Once the program to install is selected, hit 'next' again to move on.

Tutaj dla mnie zaczynają się schody. Nie mogę pojąć co mam do tej listy dodać (w dalszej części również trzeba dodać główny plik i również nie wiem który to).
Chciałbym poprosić was o przetłumaczenie, wytłumaczenie przynajmniej tej części poradnika. Nie jest to sprawa jakaś na gwałt ale myślę, że innym takowa wiedza jak taki instalator zrobić.
Solek pozdrawia!
06-02-14 00:14
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Solidius Offline
*

Liczba postów: 27

RE: Instalator dla twojej gry

Temat już nie ważny. Metodą prób i błędów jak i pomocy słownika udało mi się rozwiązać mój problem (jak mogłem na to rozwiązanie nie wpaść).
07-02-14 22:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS