Potęzna paczka Tilesetów (Modern day/Współczesne)
Aktualny czas: 14-03-25, 01:56 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP / VX / VXAce] Potęzna paczka Tilesetów (Modern day/Współczesne)
czomber4 Offline
*

Liczba postów: 43

Potęzna paczka Tilesetów (Modern day/Współczesne)

Jeżeli ktoś szuka Tilesetów do budowania map w współczesnym stylu to wrzuciłem dzisiaj pierwszą paczkę z serii Modern Tiles Mega Pack Vol. 1.
Paczka do pobrania z mojej strony. Można także pobierać pojedyncze pliki.
To co znajdziecie w temacie, nie jest całą zawartością paczki ze względu na małe problemy z uploadowaniem zdjęć na strone.

Dodam tylko, że tak wielkich paczek tematycznych będą setki. Ale uploadowanie ich trochę zajmuje. Więc jeżeli komuś bardzo zależy na paczce z danym rodzajem zasobów (tilesy, autotilesy, facesety itp) lub w danej tematyce (wspólczesne, fantasy, futurystyczne itp) to proszę napisać a ja wrzuce takową w pierwszej kolejności. Przyjmuję także bardziej sprecyzowanie requesty :)
Gorąco polecam:
http://rpgmaker.eu/modern-tiles-mega-pack-vol-1/

rpgmaker.eu
Jeżeli materiały z mojej strony okazały się pomocne, nie bój się użyć któregoś z przycisków społecznościowych. Pomóż mojej stronce się rozwijać :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-14 21:13 przez czomber4.)
24-02-14 21:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Potęzna paczka Tilesetów (Modern day/Współczesne)

Super. Może dzięki temu zainspiruje się i zrobię grę w VX. Dzięki.
24-02-14 21:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
czomber4 Offline
*

Ciesze się, że komuś może sie przydać. Tak jak napisałem powyżej jak ktoś potrzebuje zasobów jakiegoś rodzaju to dajcie znać. Chodzi mi o większą liczbe zasobów nie pojedyncze pliki. Ktoś potrzebuje zasobów izometrycznych niech napisze, ktoś potrzebuje animowanych battlersów z danej klasy, lub zasobów tematycznych np z danej gry niech pisze. Pełna dowolność :)

rpgmaker.eu
Jeżeli materiały z mojej strony okazały się pomocne, nie bój się użyć któregoś z przycisków społecznościowych. Pomóż mojej stronce się rozwijać :)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-14 21:50 przez czomber4.)
24-02-14 21:47
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

*Zasoby w tylu s-f - wnętrza statków kosmicznych i baz, oraz to samo na zewnątrz. Czyli ogólnie przyszłość.

*Zasoby w stylu horror np: wnętrza podobne do tych z alter. światów w silent hill.

*Lasy.
24-02-14 21:51
"Pomógł" przyznał(a):
czomber4 Offline
*

Sie robi. Jutro będą dostępne. Póki co może zainteresuje cie zestaw z drzewami który dostępny jest już na stronie: http://rpgmaker.eu/drzewa-megapack/ bądź któryś z zestawów w dziale RPG Makery ( nie będe linkować z oczywistych powodów ;)

rpgmaker.eu
24-02-14 21:58
"Pomógł" przyznał(a):
ralfek123456 Offline
*

Liczba postów: 85

byłbym wdzięczny za jakieś tilesety do wielkiego miasta ale rpg.
Ps:Charakters potworów by się przydał.

Do xp
Ps:Jak dasz dodam cię do credits

Project:ATTYLLA- No nabiera już tępa
Fabuła:80%
Mapping:30%
QESTY:38%-poboczne.
QESTY:80%-główne.
Skrypty:100%-Tylko 2 dwa reszta na zdarzeniach.
Może wkrótce zrobię zapowiedź.
24-02-14 22:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Jest spoko. Dobry masz ten sajt. Jeszcze s-f i pewnie zaczne projekt w VX XD VX jest spoko
24-02-14 23:02
"Pomógł" przyznał(a):
czomber4 Offline
*

Dzięki. Jutro dodam ci coś z SF.
Co do ciebie Ralfek to mega paka z zasobami do miast pojawi się lada moment. Jeżeli chodzi o charactersety potworów to żeby ci tylko miejsca na kompie starczyło XD. Co do credits to bardziej by należało wypisać autorów poszczególnych grafik, co przy tej liczbie jest niemożliwe chyba :/ Adres stronki w napisach końcowych w zupełności by wystarczył :)

rpgmaker.eu
24-02-14 23:08
"Pomógł" przyznał(a):
Ermi Offline
*

Liczba postów: 69

Ja też poprosił bym sci-fi, ale do XP:)
A strona naprawdę fajna, jedynym "ale" jest lekki chaos, ciężko znaleźć odpowiednie materiały, jeżeli jest ich więcej:)
24-02-14 23:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
czomber4 Offline
*

Nom jest to moja pierwsza strona dlatego może to nie wyglądać za ciekawie od strony technicznej XD. Będę się starać dzielić materiały na jak największą liczbę kategorii, co powinno ułatwić trochę wyszukiwanie. Po pakiet SF zapraszam jutro.

rpgmaker.eu
24-02-14 23:24
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS