![]() |
|
Wizard Team - Forum - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Wizard Team - Forum (/Thread-Wizard-Team-Forum) Strony: 1 2 |
Wizard Team - Forum - helio108 - 24-01-14 23:17 Wizard Forum Chciałem Was zaprosić na forum team'u "HAG Team". Razem z pozostałymi członkami stworzyłem dość ciekawe forum. Dotyczy ono oczywiście RPG Maker'a, jednak ma rónierz 4 działy offtopic. Zapraszam do oglądania. RE: Wizard Team - Forum - helio108 - 31-01-14 18:29 W imieniu administracji zapraszam na nasze forum. Poprawiliśmy wiele błędów i (uwaga) zmieniliśmy regulamin. Również został zmieniony adres, który zwany był "plagiatem". Jeszcze raz Zapraszam! RE: Wizard Team - Forum - PaKiTos - 31-01-14 19:09 No i podaj mi argumenty czemu mam pisać u was a nie na gospodzie i tutaj. RE: Wizard Team - Forum - Gorn5 - 31-01-14 19:12 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Na forum jest jeszcze pusto, oraz trochę niepoukładane. Ale mam wielką nadzieję, że to jeszcze się zmieni. Możecie pomóc, rejestrując się. Po za tym nie chcę się czepiać, ale w pierwszym poście jest kilka błędów Cytat:"HAG Team"Zespół nazywa się Wizard Team, chyba należy to zmienić. Cytat:rónierz 4 działy offtopicTo też należało by poprawić... (31-01-14 19:09)PaKiTos napisał(a): No i podaj mi argumenty czemu mam pisać u was a nie na gospodzie i tutaj. Nie no nie mogłem się powstrzymać... Słuchaj. Jak możesz porównywać Gospodę do tak nowego forum? Nie widzisz żadnej różnicy? Chociaż taki argument: -Gospoda jest dłużej, liczy się wielką popularnością... Nie wiem w ogóle jak można porównywać, pomyśl trochę/ RE: Wizard Team - Forum - PaKiTos - 31-01-14 20:01 GamesBytes napisał(a):Nie no nie mogłem się powstrzymać...Ale po co mielibyśmy się przesiadać na takie coś? RE: Wizard Team - Forum - helio108 - 31-01-14 20:03 Każde forum kiedyś zaczynało. RE: Wizard Team - Forum - Gorn5 - 31-01-14 20:11 Nie koniecznie Cytat:przesiadać, ale chociaż od czasu do czasu zaglądać. Każdemu należy się jakaś szansa, dajmy ją teraz temu forum. Oczywiście jeśli będzie z 3-9 użytkowników to to się nigdy nie rozwinie, więc liczę na was. Dajcie szansę. Bo ostatnio zauważyłem, że nikomu jej nie dajecie, co nowe to mówicie, że jest do dupy. RE: Wizard Team - Forum - PaKiTos - 31-01-14 20:18 GamesBytes napisał(a):Oczywiście jeśli będzie z 3-9 użytkowników to to się nigdy nie rozwinie, więc liczę na was.Mi tam wystarczą 2 fora, ale co kto woli ;-; RE: Wizard Team - Forum - helio108 - 31-01-14 20:20 Wszyscy tutaj zgromadzeni jak i na gospodzie uważają że jak jest serwis z kilkoma set użytkownikami to każdy tyla ma i wymagają tego od kilku dniowego serwisu. Czy nie jest tak??? RE: Wizard Team - Forum - Avara - 31-01-14 20:27 Dyskusja, typu: Cytat:Ale po co mielibyśmy się przesiadać na takie coś?jest bezsensowna. Takie pytania do niczego nie prowadzą. To w jaki sposób i czy w ogóle ich forum się rozwinie, zależy tylko od nich. Poczekamy kilka miesięcy i wówczas zobaczymy, co z tego wyjdzie. Przyznaję, że zrobili kilka kontrowersyjnych rzeczy, ale jeśli będą się uczyć na błędach, to nie jest tak źle |