![]() |
|
Wyspa Plugawego Mroku - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: Wyspa Plugawego Mroku (/Thread-Wyspa-Plugawego-Mroku) |
Wyspa Plugawego Mroku - INRE - 17-04-14 00:00 RE: Wyspa Plugawego Mroku - Athanor - 17-04-14 03:02 Trochę się bałem Piękne, można się już domyślać co to za projekt :-) Możesz powiedzieć co to za czcionka i jej wielkość? Interesująca. RE: Wyspa Plugawego Mroku - Diablo - 17-04-14 06:51 Widze ze uzyles High Fantasy. Nie wiem czy nie bd sie gryzlo z reszta. Natomiast bardzo klimatyczne mapi robisz. To nowy projekt? Ten w Vx Ace? RE: Wyspa Plugawego Mroku - ADI - 17-04-14 18:05 Zapowiada się ciekawie :D RE: Wyspa Plugawego Mroku - Soul - 17-04-14 19:51 Hah, a już myślałem, że nigdy nie zobaczę gry używającej grafiki High Fantasy :> Powodzenia! RE: Wyspa Plugawego Mroku - Yotta - 17-04-14 21:22 Mapy mnie powaliły (te na filmie). Dosłownie. Powodzenia, bo myślę, że to nie będzie byle co. RE: Wyspa Plugawego Mroku - INRE - 19-04-14 11:01 Cytat:Możesz powiedzieć co to za czcionka i jej wielkość?Metamorphous (nie wiem czy nie pomyliłem) wielkość? no bez jaj XD cały czas w sumie modyfikuję, a na ten moment nie pamiętam jak wielkość (20 albo 18) :P Cytat:Nie wiem czy nie bd sie gryzlo z reszta.Kurde, mam nadzieję, że nie. W końcu to zestaw grafik. :D Cytat:To nowy projekt? Ten w Vx Ace?Tak, to ten :) Dzięki za komentarze. Niedługo może trochę więcej informacji. RE: Wyspa Plugawego Mroku - Tarrou - 19-04-14 13:29 Nieźle, rzekł bym nawet że fajnie. Ciekaw jestem jak by wyglądała gra na tych grafikach? Kiedyś się bawiłem tą graficzką, ale jakoś nie pałam do niej miłością... RE: Wyspa Plugawego Mroku - Amelanduil - 19-04-14 16:01 Nie byłoby aż tak źle gdyby tekst był zrobiony osobno na obrazkach, tak to moim zdaniem ma za mało wyrazu. Spróbuj wrzucić jakoś ładnie zrobione napisy na obrazkach zamiast tekstu z makera. Nie przepadam za pisaniem zbyt krótkich wypowiedzi, ale to chyba wszystko co mam do powiedzenia na temat tego teaser'a (bo do tego się chyba zalicza?). Miłej roboty :3 RE: Wyspa Plugawego Mroku - Zvarr - 19-04-14 17:59 Mam nadzieję, że gra odda wykreowany przez ten krótki filmik klimat. W innym przypadku ten teaser jest byłby troszkę "przeszpanowany". To jest: mrok, mrok, demony, mrok i inne rzeczy, które uwielbiają 9-latki, ale nie potrafią oddać ich charakteru. Jeśli ktoś doczytał do tego miejsca a nic nie rozumie z mojego bełkotu ( nie zdziwiłbym się ) to teraz mu to streszczę. Widywałem takie i lepsze okładki bez dobrej książki w środku. Ale, jeśli ta zasadzona roślinka wykiełkuje i da owoc, będę zadowolony. Popieram :) |