![]() |
|
[VXAce] Zokus - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VXAce] Zokus (/Thread-VXAce-Zokus) Strony: 1 2 |
Zokus - Zwiodimus - 18-05-14 19:39 ![]() Gatunek: Gra fabularna Fabuła: Zomonis, tak piękna kraina, od niedawna jest najbardziej znienawidzonym miejscem na całym świecie. Jest tak dlatego, ponieważ zewsząd można usłyszeć straszliwe legendy o "niewidomym zabójcy", który to rzekomo miałby snuć się po całej krainie i zabijać wszystkich, którzy staną mu na drodze. Kim on jest? Czego chce? Czy to demon który sieje spustoszenie dla zabawy, czy też zbawiciel, który wybawia ludzkość z cierpienia? Oba określenia mogą być równie trafne, ponieważ nikt tak naprawdę nie ma pojęcia, kim, lub czym on jest. Jedyne co teraz pozostało wszystkim ludziom, to mieć nadzieję. Rola w grze: Poznamy losy "Niewidomego zabójcy" z dwóch różnych stron, i nie tylko. Screeny: ( Starałem się wybrać najmniej zdradzające, z samego początku. ) Spoiler: (Otwórz) Ciekawostki: Spoiler: (Otwórz) Wersja bez RTP: https://drive.google.com/file/d/0B4N6KsFzHdTlbFJxVXJLTFhKVkk/edit?usp=sharing RE: Zokus 2014 - OzzY - 18-05-14 20:11 Brak dostępu do screenów, zrób coś nie chce podawać swojego gugyl plas. RE: Zokus 2014 - Zwiodimus - 18-05-14 21:54 Och wybaczcie, już zmieniłem. Teraz każdy kto posiada link, może przeglądać. Jeżeli mimo to, nie będzie się dało, to napiszcie, wrzucę na coś innego. RE: Zokus 2014 - ralfek - 18-05-14 22:30 Hmm....... brakuje BMG/zwykła walka Gra mi się podoba RE: Zokus 2014 - Zwiodimus - 18-05-14 22:38 Wystarczy skopiować i wkleić w folderze BGM track o nazwie "Czy to ważne o co walczę" i zmienić nazwę kopii na "zwykła walka" i po sprawie. A w którym momencie gry ci to wyskoczyło? Bo ja tego komunikatu nie miałem, a jeszcze wczoraj całą grę przechodziłem. Jak zawsze musiałem coś przeoczyć... Ech. RE: Zokus 2014 - ThrashHD - 18-05-14 22:40 oryginalny pomysł wcielenia się w zabójce wydaje się być dobry, jednak mam nieodparte wrażenie, że gdzie to wcześniej widziałem... w każdym razie nieźle się zapowiada, jutro zagram bo dzisiaj już się późnawo robi ;-) Edit: Wrzuć link do fonta bo nie mogę zagrać xD RE: Zokus - Szymkim213 - 22-05-14 14:54 powiem tylko tak: Pomysł fajny. Za duży poziom [na scrennie] i HP,MP [też na scrennie] Faceset bohatera widać że był robiony w paintcie [MOGŁEŚ DAĆ FACESET BOHATERA Z GENERATORA?!] I link bez RTP do pobrania mogłeś dać -,- Moja ocena: 4,5. RE: Zokus - Zwiodimus - 22-05-14 17:03 Wszystkie zgłaszane problemy i błędy postaram się naprawić w wersji 1.1 którą zamierzam niedługo "wypuścić" Dziękuję tym, którzy odważyli się zaryzykować i zagrali w "Zokusa". Dlaczego dziękuję tym, którzy chociaż spróbowali zagrać? Bowiem mam wrażenie iż większość z Was omija moje produkcje z daleka. Zapewne ma to związek z moim wcześniejszym projektem "Zwicze Opowieści". Trzeba mieć w sobie dużo odwagi aby zagrać w coś sklejonego przezemnie xd. Ale na pocieszenie powiem wam, że póki co kończę pracę w mejkerze, bowiem zdałem sobie sprawę jak bardzo jestem niedouczony i niedoświadczony a biorę się za tworzenie gier xd Mam zamiar kiedyś powrócić i stworzyć "COŚ" Pozdrawiam. RE: Zokus - Zwiodimus - 04-06-14 15:59 Aktualizacja. Poprawiłem nieco oryginalną wersję 1.0 która stała się wersją 1.1 - dostępna już do pobrania. Niedawno postanowiłem nagrać krótką prezentację gry, dla tych, którym screeny nie wystarczają aby w ogóle podejść do "Zokusa". https://www.youtube.com/watch?v=gzGnkSH2m94 RE: Zokus - Ozzma - 05-06-14 08:23 Zagrałam 15 min. i wyłączyłam. Kompletnie nic z gry nie rozumiem |