![]() |
|
[VX] Kejbyl II - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VX] Kejbyl II (/Thread-VX-Kejbyl-II) Strony: 1 2 |
Kejbyl II - Yoroiookami - 16-05-13 12:06 Tytuł: Kable II - Bractwo Wilków Opis: Kolejna część gry, ta zrobiona zarówno dla Kabla, jak i użytkowników Ultima Forum. Humor w grze się dużo nie zmienił, być może nieco przesadziłem z emotkami w wiadomościach, ale reszta jest podobnie. Do projektu 'wepchnąłem' wiele znakomitości, między innymi takie sławne postacie jak Ja, Kable, czy Noruj. Nie wszyscy mają jakieś wielkie role, ale projekt miał być w miarę krótki. ;) Fabuła: Od pokonania Ayene minęło wiele dni. Wszyscy żyli szczęśliwie, słonko świeciło, trawka rosła, batoniki schodziły po niesamowicie niskich cenach... Wszystko to minęło pewnego dramatycznego dnia, w ciągu którego zamek został napadnięty przez pokaźną grupkę Konradów. Niezwykle rozgarnięty Kejbyl od razu wpadł na pomysł - "Ktoś musi za tym stać!". I wyruszył na walkę z tym "bucem". Grafiki: Tak jak w przypadku pierwszej części, stworzone, znalezione, przerobione, przeżute, pogryzione, wyplute i w ogóle...mimo wszystko część udana. Postęp: 99% Nie jestem pewien, czy wyłapałem wszystkie błędy. Błędy: Najnowsza wersja nie powinna mieć zbyt wielu błędów. Termin Ukończenia: Gotowe! CREDITS: Ni ma, szczegółowe Creditsy w samej grze. A skryptów nie dam, bo moje. :I Screeny: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) ![]() Możecie mnie za to pomęczyć na PW w razie czego. RE: Kejbyl II - INRE - 29-06-13 10:42 Linki nie działają, a chętnie bym jeszcze raz w to zagrał. RE: Kejbyl II - Yoroiookami - 29-06-13 11:14 Nikt nie pobierał to wygasło RE: Kejbyl II - krakoman - 29-06-13 19:45 Dlaczego nikt nie opisał tak niesamowitej gry??? Według mnie 100/100 :P RE: Kejbyl II - Pan Cube - 29-06-13 20:25 Mogłeś chociaż powiedzieć czemu 100/100, i bardziej to powinno być od 1 do 10, a nie od 1 do 100. Co do gry to już sprawdzam. W pierwszej części nie wiem czemu jak się wyszło z łóżka to mi postać ciągle szła w lewo Kurde, jak jest się w więzieniu to pisze "Gul*Gul*Gul" jak w moim nicku >_< RE: Kejbyl II - Lartarin - 19-07-13 15:08 Wszystko fane fane... Dawaj 3kę RE: Kejbyl II - Hits09 - 08-09-13 20:55 Bardzo fajna gra ale klucza nie mogę znaleźć w domku RPU pomorze ktoś? RE: Kejbyl II - Hits09 - 08-09-13 21:07 ...??? o już nie potrzeba znalazłem już :) RE: Kejbyl II - Lartarin - 09-09-13 13:54 Dalej nie o3małam odpowiedzi na swoje powyższe prawie-pytanie... Kiedy część 3ecia? Bo się coś opier... obijasz RE: Kejbyl II - Cyklop - 09-09-13 19:46 Najbardziej powalająca rzecz w Kablu to title. Ta szczęka pasuje jak pięść do nosa :P Czasami zbiera mi się faza na takie głupowate gry, to odpalam. Również czekam na nowego Kejbyla. Może w końcu złapiesz tego doła na tworzenie :P |