[Dowolny] Skyborn - Wersja do druku
Ultima Forum
[Dowolny] Skyborn - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja)
+--- Wątek: [Dowolny] Skyborn (/Thread-Dowolny-Skyborn)

Strony: 1 2

Skyborn - Bad Request - 10-10-15 17:48

Graliście? Macie na Steamie? Gdy zobaczyłem, że gra z RPG Makera może być AŻ TAK dobra, ładna i grywalna kupiłem od ręki.
Sklep Steam

RE: Skyborn - Avaron - 10-10-15 19:59

wait! what? jak mozna zobaczyć że gra jest dobra i grywalna? o.0 obejrzałeś screeny i wiedziałeś że gra jest grywalna i dobra? o.0 poza tym nie rozumiem w czym ładna?

RE: Skyborn - Kryzz333 - 10-10-15 20:40

Nie no, grafika w pewnym sensie pokazuje jakość, więc jaaakieś to kryterium jest.

A niedawno na Gońcu była recenzja tej giercy

RE: Skyborn - helio108 - 10-10-15 20:51

Podobno gry z makera nie da się sprzedać ale co ja tam wiem :v

RE: Skyborn - Bad Request - 10-10-15 21:33

(10-10-15 19:59)Avaron napisał(a):  wait! what? jak mozna zobaczyć że gra jest dobra i grywalna? o.0 obejrzałeś screeny i wiedziałeś że gra jest grywalna i dobra? o.0 poza tym nie rozumiem w czym ładna?

A filmy na JuTubie? Tego nie wziąłeś pod uwagę :3

RE: Skyborn - Amelanduil - 10-10-15 22:10

[
Bad Request napisał(a):A filmy na JuTubie? Tego nie wziąłeś pod uwagę :3
Nijak to się ma do rzeczy. Nie zliczę, ile razy widziałem grę która fajnie wyglądała, a sama w sobie grała się beznadziejnie. Youtube zupełnie nie oddaje gameplayu.

RE: Skyborn - Yoroiookami - 10-10-15 22:27

Gra wygląda ładnie, ale nie lubię tego typu klimatów. :aww: A uważam, że na podstawie filmików na youtube, szczególnie recenzji, można doskonale poznać grę. Szczególnie gdy mówimy o mejkerówce. smiles

RE: Skyborn - Amelanduil - 10-10-15 22:30

(10-10-15 22:27)Yoroiookami napisał(a):  Gra wygląda ładnie, ale nie lubię tego typu klimatów. :aww: A uważam, że na podstawie filmików na youtube, szczególnie recenzji, można doskonale poznać grę. Szczególnie gdy mówimy o mejkerówce. smiles
Mowa o recenzji czy let's playu? Skrajnie różne formy. Let's play nie polega na analizie produkcji pod względem wad i zalet, tak jak recenzja.

RE: Skyborn - Yoroiookami - 10-10-15 22:45

(10-10-15 22:30)Amelanduil napisał(a):  
(10-10-15 22:27)Yoroiookami napisał(a):  Gra wygląda ładnie, ale nie lubię tego typu klimatów. :aww: A uważam, że na podstawie filmików na youtube, szczególnie recenzji, można doskonale poznać grę. Szczególnie gdy mówimy o mejkerówce. smiles
Mowa o recenzji czy let's playu? Skrajnie różne formy. Let's play nie polega na analizie produkcji pod względem wad i zalet, tak jak recenzja.
No ja mówię o recenzji. Z let's playami to różnie, bo ludzie próbują zarobić na oglądalności. :aww:

RE: Skyborn - Avaron - 10-10-15 22:49

helio108 napisał(a):Podobno gry z makera nie da się sprzedać ale co ja tam wiem :v
Czy ktoś mówił że gier z makera nie da się sprzedawać? Z tego co pamiętam była jedynie mowa że ciężko się z takimi grami wybić, w dodatku jeżeli tworzy się crap pokroju MineVine czy Fap Simulator...
Bad Request napisał(a):
(10-10-15 19:59)Avaron napisał(a):  wait! what? jak mozna zobaczyć że gra jest dobra i grywalna? o.0 obejrzałeś screeny i wiedziałeś że gra jest grywalna i dobra? o.0 poza tym nie rozumiem w czym ładna?

A filmy na JuTubie? Tego nie wziąłeś pod uwagę :3
Jak na "fimach na JuTubie" można zobaczyć grywalność oraz jakość danego tytułu?