![]() |
|
Błędy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Błędy (/Thread-B%C5%82%C4%99dy) |
Błędy - Ayene - 28-04-13 10:03 Napisz, jeśli wykryłeś błąd działania forum lub brakuje jakieś ikony stylu. RE: Błędy - Dragon Kamillo - 27-05-13 00:14 W skórce forum na samej górze po prawej stronie jest adres http://www.ultimateam.pl który prowadzi do starej ultimy. Można by go było zmienić na nowy - chyba że specjalnie zostawiliście ten stary bo w sumie bez tego forum na początku wygląda lepiej - a i tak nikomu nie przyjdzie na myśl go wpisywać? RE: Błędy - Ayene - 29-05-13 00:17 Wiesz na dobrą sprawę całkowicie o tym zapomnieliśmy. Ba! Nawet nie zwróciliśmy uwagi RE: Błędy - Avara - 04-06-13 14:03 Nie mogę usuwać własnych postów (nie zależnie czy są one ostatnie w temacie czy nie). Wyskakuje mi taki komunikat: "Nie masz uprawnień, aby przeglądać tę stronę. Możliwe powody takiej sytuacji: Twoje konto może być zawieszone lub zablokowane. Możesz nie mieć uprawnień do oglądania tej strony. Twoje konto może być nieaktywne lub moderowane. (Prześlij ponownie kod aktywacyjny) Odwiedzono tę stronę wpisując jej adres bezpośrednio w pasek adresu przeglądarki zamiast użyć odpowiedniego formularza lub odnośnika." Swoje konto oczywiście aktywowałam z mail'a zaraz po stworzeniu konta RE: Błędy - Ayene - 05-06-13 07:38 To nie błąd. Nie można usuwać własnych postów... niezależnie czy są ostatnie, czy nie RE: Błędy - Yoroiookami - 05-06-13 13:23 Od czasu pojawienia się nowego forum, ciągle natrafiam na pewien bardzo irytujący błąd. Dotyczy on koloru mojego nicka RE: Błędy - Rave - 12-06-13 19:37 Problem z czatem. Nie można używać środkowego przycisku myszki do przewijania go, tzn. jak wciśniesz środkowy w zawartości czata to nie przewija. Nie wiem czy to występuje w FF czy tylko chrome, ale jest uciążliwe jak chce się przewinąć do wpisu blisko dołu czata (pasek przewijania jest zbyt nieprecyzyjny - strzałki przewijają za wolno, a ciągnięcie za pasek przewija za szybko). Rolka z kolei jest zbyt wolna. RE: Błędy - Ayene - 13-06-13 07:45 Mam chrome. U mnie działa przycisk prawidłowo. Zresztą wszelkie modyfikacje "przyspieszające" rolkę nie są możliwe. RE: Błędy - Rouch - 14-06-13 21:28 W panelu użytkownika jest parę białych przycisków a miały być pozamieniane na obrazki XD Przypominam bo nie pasują do całości. RE: Błędy - Ayene - 14-06-13 21:41 Tak wiem, dzięki za troskę |