![]() |
|
[VXAce] Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Ogólna dyskusja (/Forum-Og%C3%B3lna-dyskusja) +--- Wątek: [VXAce] Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA (/Thread-VXAce-Rabaty-na-Steamie-75-OKAZJA) Strony: 1 2 |
Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Rave - 10-09-13 00:17 Proponuję temat przykleić, żeby nie trzeba było robić co chwilę tematu o rabacie na VXA ;). Obecnie jest rabat 50%, temat będę aktualizował tak, że sam tytuł będzie wskazywał rabat (jak będzie stało 0% lub bez nawiasów, to znaczy że nie ma rabatu) i cenę. RE: Rabaty na Steamie (50%, €29,99) - Rave - 28-12-13 00:23 Podbijam temat, bo znowu obniżka o 50%. Nazwy tematu nie zmieniam bo aktualna. RE: Rabaty na Steamie (50%, €29,99) - Yoroiookami - 29-12-13 13:40 http://gaben.tv/ RE: Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Rave - 25-02-14 22:30 Bumpik, bo teraz Ace jest za 15 eurosów. Ja niestety kaski nie mam żeby kupić teraz, ale kto ma a nie ma jeszcze Ace może skorzysta. RE: Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Viuu - 26-02-14 00:09 Tak jako ciekawostka, odpalając dziś makera ściągło mi aktualke - dodali obsługę workshopa na steam ^ ^ Pewnie z tej okazji ta przecena. RE: Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Dragon Kamillo - 27-02-14 20:56 "odpalając dziś makera ściągło mi aktualke" A nie dodali czasem też obsługi "ą"? RE: Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Viuu - 27-02-14 22:04 Nie i nie będzie. To jest skrót klawiszowy w programie. RE: Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Dragon Kamillo - 27-02-14 23:37 No to do dupy. Chociaż jakby im się chciało to by się wzięli i to naprawili, ale znając życie to sobie nic z tego nie robią. Zabugowanego programu kupować nie będę XD. RE: Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Viuu - 28-02-14 00:33 To nie jest bug? Widzisz jakby maker był wydany w Polsce? Nie rozumiem czemu mieliby się przejmować "błędem" z niedocelowego kraju? O_o Poza tym... może napisz do nich skoro tak cie to boli? Administracja ich oficjalnego forum czy też team amerykańskiego Enterbrejnu są łatwo dostępni. Poza tym: Dragon Kamillo napisał(a):Zabugowanego programu kupować nie będę XD.Powiesz to na komisariacie. RE: Rabaty na Steamie (75%) OKAZJA - Rave - 28-02-14 15:56 (28-02-14 00:33)Viuu napisał(a):Dragon Kamillo napisał(a):Zabugowanego programu kupować nie będę XD.Powiesz to na komisariacie. A skąd wiesz że korzysta z Ace, a nie np. wcześniejszej wersji która tego bugu (nazywajmy rzeczy po imieniu - bug to bug, nie ważne czy docelowy kraj czy nie) nie ma, np. XP które też jest na steamie? |