![]() |
|
Porażki RM-a - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Porażki RM-a (/Thread-Pora%C5%BCki-RM-a) |
RE: Porażki RM-a - Adrapnikram - 01-06-14 20:50 Według mnie MN jest zła ze względu na kilka części i za twoje podejście trochę RE: Porażki RM-a - Rave - 13-06-14 22:52 (01-06-14 20:15)Yoroiookami napisał(a): Historia Archipelagu Stworzyciela nie wydawała mi się taka zła. Mhm, to samo Angiusowi mówiłem na Steamie. Autor ma potencjał, jeśli to jest ta osoba o której myślę to już się pewnie zabrał do poprawy problemów gry. RE: Porażki RM-a - pepczakk - 15-06-14 12:19 Miasteczko nowoczesne to największy crap jaki istniał więc nie dziwie ci się że ci się już nie chce go robić :/ RE: Porażki RM-a - Dendol - 18-06-14 11:11 Wow,ciekawe co myślisz o mojej grze. GNEMURIA DEMO.Powiedz co jest gównem w mojej grze to poprawie puki to jest demem. RE: Porażki RM-a - Angius - 19-06-14 13:10 Uwaga, część z was mogła dostać informację, że na kanale pojawił się nowy film. Owszem, to prawda, pojawił się - ale całe szczęście dopiero o drugiej w nocy. Jakość okazała się słaba (Camtasia nie radzi sobie z kodekami MP4 w 1080p najwyraźniej) więc film zdjąłem. Dzisiaj pokombinuję z innym softem i zrobię reupload. RE: Porażki RM-a - X-Tech - 19-06-14 14:40 No ostro kombinujesz. Zrób najlepiej blue raya do około 640x480 rpgmakerów celem uwypuklenia pojedynczych pikseli ;P RE: Porażki RM-a - Mateusz SSJ8 - 20-06-14 19:20 Angius. Skoro już twoje "Porażki RMa: Miasteczko Nowoczesne" zmieniło się w "Zagrajmy w Miasteczko Nowoczesne", to może i tak wypadałoby dokończyć? Bo już poprosiłem polskich zagrajmerów o serię z grą "Miasteczko Nowoczesne 1", więc jak nie ty, to ktoś inny. RE: Porażki RM-a - Kensei - 20-06-14 21:59 Czyli, że Angius nie będzie mógł zrobić let's playa z MN? Tyle przegrać RE: Porażki RM-a - Mateusz SSJ8 - 21-06-14 09:44 Wyjaśnię, Kensei. Angius wykitował z kolejnymi odcinkami o grze "Miasteczko Nowoczesne". Od roku nie było kolejnych odcinków. W każdej chwili może dokończyć, ale, jeśli stracę cierpliwość, to w końcu jakiego zagrajmera przycisnę, żeby nagrał "Zagrajmy w..." z tą grą. Bo widzę, że Angius nie zasługuje na miano zagrajmera. Taki Wirgliusz na przykład zaczął grać z pozajapońską wersję "Castlevania Legend" i w końcu ukończył serię. Obejrzyj "Zagrajmy w Castlevania 3: Dracula's Curse prawie na ślepo". To tylko 24 odcinki. Playlistę znajdziesz tutaj: http://www.youtube.com/user/Wirgliusz RE: Porażki RM-a - Crashykk - 21-06-14 10:52 Mateusz SSJ8, tyle, że twoja gra jest niesamowicie słaba. Przez większość odcinka Angius i tak nie wiedział dokąd iść, a na dodatek wielkość map nie za bardzo zachęca do grania. Sam próbowałem to przejść i nie dałem rady, dlatego mam prośbę do Ciebie. Nie skazuj na tę grę kolejnego (jak to nazwałeś) "zagrajmera" |