![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Malian - 21-05-14 21:24 Bardzo ładnie. ;L RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 23-05-14 13:22 Co mam Ci napisać Magiczna Śfinka rządzi! Karty natomiast wyglądają jakbyś przeszedł samego siebie i stanął obok... Miodzio RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 02-06-14 15:20 Dziękuję za motywację. Właśnie zrobiłem pierwszą kartę typu "sztuczka". Uznalem, że będą one typowo 'forumowymi' zdolnościami'. Myślę, że ciekawe. ![]() [ http://i60.tinypic.com/2rmsck2.jpg ] Karty tego typu mogą być użyte w dowolnym momencie, za dowolny rodzaj many. To ikonka owieczki RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - kanumerki - 02-06-14 15:47 Cytat:Do zaklęć chyba użyję wilczka. smilesPowinieneś użyć wilka! ^ ^ Karta jak na razie wygląda ładnie, choć oczekiwania są na pełną talię. Powodzenia ;) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - WerewolfPolska - 03-06-14 15:40 Rasa: Wilkołak Klasa: Tancerz Ostrzy Nick: Werewolf Żywioł: Ogień Tytuł: Wygnaniec Powiedzenie: Ciągnie wilka do lasu Jak by się dało proszę aby moja postać miała bardzo ostre pazury :-) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - noruj - 03-06-14 23:13 Rasa: Kosmita, marsjanin, bądź z innej galaktyki mogę być też Klasa: Pimpuś-dyskutant Nazwa: Noruj Żywioł: Ogień Powiedzonko: Say hello to my little friend Jak można i się da, to do postaci dodać czerwoną muszkę : ) w sensie na szyję RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 03-06-14 23:30 (03-06-14 23:13)noruj napisał(a): Rasa: Kosmita, marsjanin, bądź z innej galaktyki mogę być też Bardzo bym prosił o trzymanie się jak najbardziej standardowych klas, jak: Wojownik, Rycerz, Łotr/Zabójca, Czarodziej/Czarnoksiężnik/Mag, może Kleryk, czy Kapłan. Niektóre ze sztuczek i zaklęć będą dotyczyć klas, a nie chcemy niepotrzebnie komplikować. Sam kosmita słabo pasuje. Mógłbyś wybrać coś bardziej typowo fantasy? Na razie mam 'rasy' takie jak: Człowiek, Duch, Nieumarły, Wróżka, Elf, Goblin, Magiczna Bestia, Konrad... Wiem, że nieco ograniczające, ale niestety nie mamy aż tylu użytkowników by tworzyć dla każdego zupełnie osobną klasę. Oczywiście moja wina, że nie sprecyzowałem, ale chyba rozumiesz co mam na myśli. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Etyr - 03-06-14 23:41 Rasa: Goblin Klasa: Złodziejaszek Nazwa: Etyr Żywioł: Ziemia Powiedzonko: "Na górze róże, na dole kot się płoszy, ukradnę Ci kasę za parę kaloszy" Btw. Karty świetne :) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - noruj - 04-06-14 00:01 Rasa: Goblin Klasa: Łotr Tytuł: Pimpuś-dyskutant Nazwa: Noruj Żywioł: Ogień Powiedzonko: Say hello to my little friend Jak można i się da, to do postaci dodać czerwoną muszkę : ) w sensie na szyję poprawione :) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 04-06-14 00:21 (04-06-14 00:01)noruj napisał(a): Rasa: Goblin Sankju |