![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - noruj - 09-06-14 14:10 Dla mnie 2. Wilczka i tak widac, ale nie wali na 1 plan i jest w lepszej jakości : ) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Adrapnikram - 09-06-14 14:28 Druga tylko wilczek jest za bardzo w rogu RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 09-06-14 15:17 No to na razie mamy 2:2 (09-06-14 14:28)Adrapnikram napisał(a): Druga tylko wilczek jest za bardzo w roguA gdzie powinien być? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 21-07-14 09:05 Może pojawiła się jakaś nowa karta? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 21-07-14 14:58 Nie, i nigdy nie będzie RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Angius - 21-07-14 16:02 Dobra, to i siebie dorzucę może :P Rasa: człowiek najzwyklejszy Klasa: pirat Nick: Angius Tytuł: Kapitan Żywioł: woda Powiedzenie: "Pij za zdrowie, resztę czart uczyni!" Propozycje skilli: 1. Salwa: salwa z dział pokładowych - ostrzeliwuje X pól (X sąsiednich kart), taka standardowa obszaróka 2. Strzał z garłacza - zadaje duże obrażenia na średnim dystansie, aby użyć tego skilla jeszcze raz postać musi poświęcić turę na przeładowanie 3. Zatoka Piratów - dostajesz kopię jednej z zagranych przez przeciwnika kart Propozycja grafiki: Coś w tych klimatach: Klik 1! i Klik 2! RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 21-07-14 16:07 Owszem, są nowe karty. Po prostu nie jestem pewien co do wielkości ikonek w lewym górnym rogu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nadal nie jestem pewien, ja kto będzie z ATK/DEF przy większej ilości kart, ale na razie wydaje się uczciwie. Postaram się dodać cię, Angius. Na razie mam tłumik ludzi w kolejce. Bardzo bym docenił wasze zdanie na temat tych ikonek. Może po prostu zostawić tam sam hexagram? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 21-07-14 17:18 No no jestem pod wielkim wrażeniem RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 21-07-14 17:28 Dziękuję! Obecnie jeszcze nie zdecydowałem, jednak w planach miałem użycie systemu z Yu-Gi-Oh. Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 21-07-14 17:37 Wszystko zrozumiałe |