![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Sunshine - 21-07-14 19:22 Bardzo ładnie. Twoja karcianka wyjdzie na makera? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 21-07-14 19:26 (21-07-14 19:22)Sunshine napisał(a): Bardzo ładnie. Twoja karcianka wyjdzie na makera? Nie wiadomo Zawsze można pograć na forum. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 21-07-14 20:58 Jak masz pomysł na forumowe granie, to jestem za ^^ RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 21-07-14 21:31 No w sumie wszystko co potrzebujemy, to jeden osobny dział i jakiś system losujący karty, ewentualnie kogoś w rodzaju "sędziego" na wypadek, gdyby był spór. No i trzeba wymyślić przyzwoity system zapisu RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 22-07-14 04:16 Nowe karty! Zdecydowałem się na usunięcie znaczków, bo i tak można poznać po kolorze, a strasznie mi wszystko komplikują. R.I.P. ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że się podoba. Jako, że userów może nie wystarczyć mi na potwory - zamierzam dodać też "stwory mityczne". Na szczęście Kejble bardzo mi to ułatwiły. Spodziewajcie się Konradów, Weaboo, Neko, Otaku, Typowych Użytkowników itp. Przynajmniej takie mam plany. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 22-07-14 19:02 ![]() ![]() ![]() ![]() Nowe karty Jeszcze nie jestem pewien, co oznacza ikonka 'skrzydełek' w karcie Kapturka. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 22-07-14 19:09 "Coraz bliżej święta"! Powoli tworzy się nabierający harmonii deck, RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Matikun - 22-07-14 23:05 A własnie, Yoro, co oznaczają te znaczki? ;> RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 22-07-14 23:26 (22-07-14 23:05)Matikun napisał(a): A własnie, Yoro, co oznaczają te znaczki? ;> ![]() Model karty na obrazku jest stary, ale zasady takie same/podobne. Atak na odległość umożliwia bezpośredni atak w punkty życia wroga. Przeobrażenie zmienia słabiutkiego stworka w potężną bestię. Z tego koła zrezygnowałem, zamiast tego mam skrzydełka, które w chwili obecnej oznaczają atak z zaskoczenia. Ostatni znaczek oznacza szybki atak, czyli atak zaraz po przyzwaniu. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 23-07-14 01:37 Kilka nowych kart, głównie magii. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ta ikonka pod obrazkiem(jeżeli jest fioletowa), oznacza, że dana magia działa do końca gry, o ile: - stwór którego magia dotyczy zostanie zniszczony - sama karta magii zostanie zniszczona - magia zostanie "wyparta" przez inną P.S. Nie jestem mistrzem ortografii, ani gramatyki. Uprzejmie proszę, o wskazywanie mi braku przecinków w kartach, które do tej pory stworzyłem. |