[VX] Empire - Wersja do druku
Ultima Forum
[VX] Empire - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema)
+--- Wątek: [VX] Empire (/Thread-VX-Empire)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Empire - Avaron - 05-05-15 14:39

Tak % to na ile już ukończone? :)

RE: Empire - Aruka - 05-05-15 14:54

Avaron napisał(a):Tak % to na ile już ukończone? :)
z 10% powinno już być. ;)

RE: Empire - Avaron - 05-05-15 15:36

Fajnie :D czekam :) zobaczy się co z tego wyjdzie

RE: Empire - krakoman - 05-05-15 17:09

Zamówiłbym Preorder :)

RE: Empire - Kryzz333 - 02-06-15 20:20

Hej, jak tam prace idą?

Pisałeś w pierwszym poście, że będzie demko. Będziesz je dawał? Kiedy premiera?

RE: Empire - Aruka - 05-06-15 22:10

Demko będzie, ale nie mam pojęcia kiedy. Aktualnie mam pewnego rodzaju zastój twórczy-kompletny brak weny. Dłubię trochę przy mapkach, ale to za mało by wydać demko. Mam pewien problem którego nie potrafię obejść ze skryptem SynthShop. Opisałem ten problem w dziale "Wsparcie" i czekam aby móc spiąć tyłek i ruszyć z pełną parą.

RE: Empire - Adrapnikram - 19-07-15 17:30

Co tam? Jak tam?
Nie no obchodzi mnie tylko: Ile tam?
Możemy liczyć w wakacje na demo?

RE: Empire - Diablo - 21-07-15 00:26

No zastanawia mnie jak tam postępy produkcji. Nie chodzi mi o demo (dema są bleee). Ile ci zostało do końca? Gra będzie w tym roku? Jakieś screeny dla ciekawskich?

RE: Empire - Aruka - 22-07-15 10:36

Demo w wakacje odpada. Ostatnio brak mi czasu na tworzenie. Czasem siadam na godzinkę aby pobawić się zdarzeniówkami i stworzyć kilka mapek. Mam problem z pewnym skryptem i nie wiem jak mam to przeskoczyć.
Aktualnie skupiam się na ścieżce zakonu. Jeśli ukończę ją w około 20% to mogę zastanowić się nad wypuszczeniem demka, chociaż szczerze mówiąc nie chcę tego robić, bo po co psuć sobie zabawę z pełną wersją.

RE: Empire - Aruka - 24-08-15 11:17

Changelog 24-08-2015

Nie było mnie w domu przez kilka tygodni, lecz teraz po powrocie jestem pełen sił i pomysłów.
-Empire wzbogaciło się o kilka nowych zadań.
Postanowiłem, że po ukończeniu drogi do zostania krukiem postaram się wydać demko, abyście mogli sprawdzić i ocenić moją pracę.
-Wyższe poziomy władania danym typem broni odblokowują naszemu bohaterowi możliwość używania specjalnych umiejętności.
-W niektórych lokacjach powstają siedliska potworów, czyli miejsca gdzie dany tym przeciwnika odradza się w nieskończoność.
-Naprawa pomniejszych błędów.

Jak widać, mimo małej ilości czasu projekt nie stał w miejscu. W terminie późniejszym postaram się wrzucić może kilka screenów.

Pozdrawiam.