![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - SaE - 23-07-14 13:15 W rezurekcji nie zgadzają mi się te przecinki. Przed 'lub' nie za bardzo przecinek, chyba że to wtrącenie, ale wtedy postaw go też przed 'znajdującego się'. Karty zajebiste Yo. Są śliczne, kolorowe, nie wiem jak sprawdziłyby się w grze, ale są pikne. Może ktoś kiedyś wpadnie na wydanie takiej talii... kto wie ^^ RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 23-07-14 14:34 (23-07-14 13:15)SaE napisał(a): W rezurekcji nie zgadzają mi się te przecinki. Przed 'lub' nie za bardzo przecinek, chyba że to wtrącenie, ale wtedy postaw go też przed 'znajdującego się'.Dziękuję SaŁE RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - drake - 23-07-14 19:22 Fajne są twoje karty. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 23-07-14 19:32 (23-07-14 19:22)drake napisał(a): Fajne są twoje karty. Dziękuję. Kilka nowych potworów: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Staram się je tworzyć w kolejności zgłoszeń, ale kiedy widzę niektóre pomysły, to mi się odechciewa i po prostu tworzę na podstawie tego, co już kiedyś miałem. To raczej oczywiste, że osoba która da mi obrazek, albo zażyczy sobie powiedzmy "wróżki" będzie miała kartę szybciej, niż ktoś, kto poprosi o wampirzą kozę o 12 skrzydłach pokrytych oczami. Jeszcze do końca nie zdecydowałem się, jak mam cytować karty. Np. "Cynamonek" czy CYNAMONEK, a może po prostu pokolorować na szaro czy w inny kolor. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Matikun - 23-07-14 23:27 Powiedzonko Fate'a wymiata xD, jedynie martwi mnie to, że ciut za dużo jest kart działających na daną klasę czy konkretną kartę, a nieco za mało na ogół ;>. Wątpię np. w przydatność kart typu "Bunt", bo ile jest kart typu Admin? Trzy? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 23-07-14 23:53 (23-07-14 23:27)Matikun napisał(a): Powiedzonko Fate'a wymiata xD, jedynie martwi mnie to, że ciut za dużo jest kart działających na daną klasę czy konkretną kartę, a nieco za mało na ogół ;>.A ile jest kart ogółem? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Matikun - 24-07-14 00:47 No bo kart typu Admin raczej nie przybędzie, prawda? ;>. Po za tym design kart jest przecudny, z chęcią pogram, jak wszystko będzie gotowe. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 24-07-14 01:12 (24-07-14 00:47)Matikun napisał(a): No bo kart typu Admin raczej nie przybędzie, prawda? ;>. Po za tym design kart jest przecudny, z chęcią pogram, jak wszystko będzie gotowe. To prawda. Mimo to, poruszyłeś dosyć ważną kwestię. Myślę, że nieco tę sztuczkę ulepszę, a jeżeli nie - to zmniejszę przynajmniej ilość many. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - kanumerki - 24-07-14 01:14 Wampirzy Wampir ciut mnie to rozbawiło ^ ^ RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Athanor - 24-07-14 01:35 Pozwolę sobie drugi raz podać zgłoszenie (Tamto zgłoszenie było pod wpływem) Rasa: Worgen (Pół-człowiek pół-wilkołak) Klasa: Szaman Nick: Aranas Żywioł: Ziemia Tytuł: Obrońca Lasu Powiedzenie: "Niełatwo być włochatym." Art: Spoiler: (Otwórz) |