![]() |
|
[VX / VXAce] Elementy Tilesetów by Ayene - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [VX / VXAce] Elementy Tilesetów by Ayene (/Thread-VX-VXAce-Elementy-Tileset%C3%B3w-by-Ayene) |
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 04-06-14 20:17 @DK, w tej sklejce jest też kilka zupełnie nowych elementów, więc i takie bez sensu to do końca nie jest. Leniuchy czy nie... akurat z tego Tile sama zamierzam skorzystać Szafki kuchenne, bo domyślnych jakoś mało. W większości edity, więc powinny pasować do RTP: ![]() No i na tym na razie koniec serii grafik. Wracam do tworzenia gry RE: Elementy Tilesetów by Ayene - WerewolfPolska - 04-06-14 20:47 Super na 100% to wykorzystam w mojej grze :P RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Dragon Kamillo - 04-06-14 21:07 To Ty tworzysz grę? Tym bardziej bez sensu, jak ktoś będzie chciał sobie użyć tego np w RMXP to będzie musiał się przekopywać i patrzeć które grafiki w zestawie są nowe, a które już ma. Ale dobra zrobiłaś to do swojej gry. Co do szafek kuchennych to zrób jeszcze takie wiszące, będzie fajnie się kuchnie robić. I uciekło mi ostatnio: czym się różni TileC od pozostałych (wyłączając TileA)? RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 04-06-14 21:35 Dragon Kamillo napisał(a):To Ty tworzysz grę?No nie załamuj mnie. Tworzę grę (nawet gry) i to co najmniej od dwóch lat Jak ktoś zna moje grafiki i ich używa, to na pewno wie, które elementy są nowe Wiszące szafki i tak się za bardzo nie mieszczą na ścianie. Sprawdzałam. Lepiej się komponują zwykłe półki. Dragon Kamillo napisał(a):I uciekło mi ostatnio: czym się różni TileC od pozostałych (wyłączając TileA)?To włącz RMVX i będziesz wiedział RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Etyr - 04-06-14 22:23 Kocham Twoje tilesety, najbardziej podoba mi się rzut z góry ;-) ciekawa koncepcja, może kiedyś zrobię z nimi oldskulową grę z lotu ptaka RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 06-07-14 09:36 Nowe drzewka (ściślej edycja wcześniejszych z wykorzystaniem RTP z RMXP). Na zamówienie siostry
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Sunshine - 06-07-14 09:52 Kolejna porcja świetnych drzewek. Gratki! RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Yoroiookami - 06-07-14 13:57 (06-07-14 09:36)Ayene napisał(a): Nowe drzewka (ściślej edycja wcześniejszych z wykorzystaniem RTP z RMXP). Na zamówienie siostry Drzewka piękne. Chyba spędzę trochę czasu na ćwiczeniu, bo zawsze chciałem zrobić własny tileset. RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Dragon Kamillo - 08-07-14 00:26 Małe te drzewka. I do xpekowego rtp nie za bardzo pasują. RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 09-07-14 15:34 @Yoroi, zacznij od prostych edycji RTP @DK, tak, tak... miały być mniejsze wersje drzewek do VX-a. Jeśli jednak komuś nie pasuje rozmiar, może sięgnąć do wcześniejszych wersji - tych z akcentu jesiennego. Nowe "edity":
|