![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 24-07-14 05:05 Kolejne karty. Postanowiłem najpierw zrobić karty osób, które więcej się wypowiadają. ![]() ![]() ![]() Nie jestem pewien, czy odmieniać klasy i rasy...np. Elf - Elfka. P.S. Jeżeli macie własne cytaty dla waszych kart, śmiało mówcie. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Cyklop - 24-07-14 08:22 Skąd Ty bierzesz ten zapał? Karty wyglądają superowo, tak trzymaj Sensei RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 24-07-14 10:51 (24-07-14 08:22)Cyklop napisał(a): Skąd Ty bierzesz ten zapał? Karty wyglądają superowo, tak trzymaj Sensei Brak zdolności w rysowaniu + chęć tworzenia czegokolwiek. I dziękuję. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Cyklop - 24-07-14 11:02 Strażnik lub Gwardzista A cytat jeśli mogę wybrać to "Król, Honor, Ultima" RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 24-07-14 11:53 ![]() ![]() ![]() ![]() Cztery nowe karty RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Matikun - 24-07-14 12:31 Ooo, jaki śliczny ja <3. Widzę, że masz szybkie tempo, oby tak dalej ^^. Nie jestem pewien co do balansu niektórych kart, ale to się okaże, gdy będzie to można sprawdzić w praktyce. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Sunshine - 24-07-14 12:38 Yoroiookami napisał(a):Nie jestem pewien, czy odmieniać klasy i rasy...np. Elf - Elfka.Moim zdaniem nie ma takiej potrzeby. Morderczyni pajaców brzmi dumnie. Dzięki. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Altan - 25-07-14 01:05 Można się jeszcze zgłaszać? Bo jeśli tak to ja chętnie przeistoczę się w kartę. :> Nazwa:Altan Rasa:Człowiek Klasa:Rycerz (Szkoda że nie ma paladyna :<) Powiedzonko:"Światłość mą drogą." Żywioł:Światłość :> Proponowane grafiki: Spoiler: (Otwórz) RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 25-07-14 01:30 (25-07-14 01:05)Altan napisał(a): Można się jeszcze zgłaszać? Pewnie, że można. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Altan - 25-07-14 02:28 Nic dziwnego, większość by robiła w takiej kolejności. :P |