![]() |
|
Karciankowe Perypetie Yorosia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Karciankowe Perypetie Yorosia (/Thread-Karciankowe-Perypetie-Yorosia) |
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 28-07-14 08:50 Matikun napisał(a):Od kiedy to w Medżiku stwory vanilla są przydatne?Za czasów piątej/szóstej edycji slide decki (zwłaszcza czerwone) były bardzo skuteczne i popularne. Mało kosztowne krity są szybciej na stole, robią różnicę, tworzą przewagę. Nie tylko statystyki się liczą. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Cyklop - 28-07-14 11:02 Czym się różnią stwory typu Konrad or reszty? RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 28-07-14 14:36 (28-07-14 11:02)Cyklop napisał(a): Czym się różnią stwory typu Konrad or reszty?W sumie niczym, to tylko klasa. Większość z nich nie ma żadnych efektów, może tyle. Cztery nowe karty! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilka nowych kart. Dodałem wiele zaklęć, zmieniających pole walki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ponadto zmieniłem manę używaną do rzucania Rezurekcji na światło. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Athanor - 29-07-14 05:16 No nie powiem, niektóre nazwy przekonują do ich używania xD Tyle, że jak widzę te liczby 2000 def, +200ataku to mnie trochę wznosi. Niepotrzebnie się martwię zapewne tylko tak na pewno pewnie tak. RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Lartarin - 29-07-14 08:31 No no... W takim tempie deck główny będzie gotowy pod koniec tygodnia RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Ayene - 29-07-14 08:58 Hejt za tak piękne karty Haa... 'Bum bum bum' bym teoretycznie przeżyła bez żadnego wzmocnienia RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - PaC - 29-07-14 09:36 Całkiem fajne, jak na wilka :I RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Matikun - 29-07-14 13:28 Cytat:Za czasów piątej/szóstej edycji slide decki (zwłaszcza czerwone) były bardzo skuteczne i popularne. Cytat:Za czasów piątej/szóstej edycji Cytat:piątej/szóstej edycji Teraz stwory vanilla używane są tylko przez początkujących, którzy przychodzą do sklepu po demo deck. A co do kart, czemu mityczne bestie są takie słabe? ja rozumiem, że są bezkolorowe, ale taka różnica między Babcią, a Kanumerki jest dosyć spora RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Yoroiookami - 29-07-14 14:20 (29-07-14 05:16)Athanor napisał(a): No nie powiem, niektóre nazwy przekonują do ich używania xD2000 to w sumie dużo. Jeszcze przemyślę, czy nie podwyższyć kosztu many. (29-07-14 08:58)Ayene napisał(a): Hejt za tak piękne kartyTo przez ten typ zjawy (29-07-14 13:28)Matikun napisał(a): A co do kart, czemu mityczne bestie są takie słabe? ja rozumiem, że są bezkolorowe, ale taka różnica między Babcią, a Kanumerki jest dosyć sporaMyślałem, że to oczywiste. A mityczne bestie nie są wcale słabe. Można je przyzwać używając jakiejkolwiek many, a niektóre z nich mają drobne efekty. Chociaż przyznaję, że Babcia Kapturka powinna mieć atak i obronę rzędów bardziej 1200. P.S. Stwory "vanilla" są zajebiste. Poprawiłem babcię
RE: Karciankowe Perypetie Yorosia - Matikun - 29-07-14 14:54 O, i teraz jest grywalna :D. Aha i teraz zauważyłem, że efekt Rezurekcji jest niejasny. Otóż nie jest napisane co się dzieje, jeżeli przyzwiemy stwora z cmentarza przeciwnika. Pod czyją kontrolą się znajdzie? W Nekromancji znajduje się dokładny opis, natomiast Rezurekcja to znak zapytania. |