[VXAce] Rytuał Krwawego Księżyca - Wersja do druku
Ultima Forum
[VXAce] Rytuał Krwawego Księżyca - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker)
+--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier)
+--- Wątek: [VXAce] Rytuał Krwawego Księżyca (/Thread-VXAce-Rytua%C5%82-Krwawego-Ksi%C4%99%C5%BCyca)

Strony: 1 2 3

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Cyklop - 08-05-13 21:26

Od południa do bałwana, a później do SaE (też od południa). Sorka ale nie mam już projektu :( chętnie wypościłbym fixa, ale w obecnej sytuacji jest to niemożliwe. Jeszcze raz przepraszam.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Lartarin - 10-05-13 11:23

Ja nie miałam problemów z SaE ^^ Twoja gra jest w rzeczy samej liniowa. Skusiłabym się nawet o stwierdzenie, że to takie opowiadanko, w którym nie można się doczekać aby przewrócić kartkę i przeczytać co będzie dalej. Liczę na kontynuację lub inną produkcję w takim stylu :lartarin:

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Multi0 - 10-05-13 11:51

Gierka fajna, śmiechowa, tylko za krótka ._.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - ravenone - 10-05-13 18:01

X-tech mówisz tak, bo pojawiłeś się w grze i prawda o tobie wyszła na jaw:P
Gdyby nie ten post nie wpadłbym na ten tytuł, przy okazji konkursu go przegapiłem.
Uważam, że gra jest równie dobra jak np. Kable, podobny tematycznie projekt z VX. Więc dlaczego Rytuał ma również nie wylądować w pełniakach?

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Multi0 - 10-05-13 18:05

Zgadzam się z przedmówcą, projekt naprawdę mi się podobał mimo że nie gram w gry spod xp,vx czy też samego ace, może grafiki to i podstawowe rtp, postaci nie miały animacji, ale fabularnie jest bomba :)
Pozdrawiam.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Ozzma - 10-05-13 23:12

W końcu wrzuciłeś swoją grę Cyklop :ozzma: Jak już pisałam kiedyś tam, Rytuał jest bardzo słodziaszczą grą i do tej pory powinna już wyjść druga część :grozi: . Mam nadzieję, że się poprawisz smiles .

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - SaE - 12-05-13 18:56

Gra o wszystkim i o niczym. Wiadomo że w konkursie przekonała scenowiczów bardziej niż inne gry. To było przebiegłe posunięcie. Oby w tym roku takie zagrywki były zbanowane.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - X-Tech - 13-05-13 16:31

(10-05-13 18:01)ravenone napisał(a):  X-tech mówisz tak, bo pojawiłeś się w grze i prawda o tobie wyszła na jaw:P

Ja nie gram w gry konkursowe od około 1-2 lat. Wyrobiłem już sobie o nich zdanie i nie będę słodził takim projektom, bo na to nie zasługują - nie w tematach z pełnoprawnymi grami, które inni robią z pasji i poświęcają na to więcej czasu niż spinanie pośladów w tydzień, dwa dla jakiejś nagrody.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Ayene - 13-05-13 16:34

Zagraj, wówczas oceniaj, zwłaszcza czyjeś zaangażowanie w stworzenie gry.

RE: Rytuał Krwawego Księżyca - Sunshine - 18-05-13 10:29

Śmieszna jest twoja gra Cyklop. Nie orientuje się jeśli chodzi o postaci ale zakładam, że są to tzw. sprawy scenowe. Wielki plus za poczucie humoru.