![]() |
|
[XP / VX / VXAce] RPG Maker.eu - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: [XP / VX / VXAce] RPG Maker.eu (/Thread-XP-VX-VXAce-RPG-Maker-eu) |
RE: RPG Maker.eu - czomber4 - 28-02-14 21:41 Jeszcze was zasypie face setami XD To tylko kwestia zuploadowania ich. A będą ich setki jak nie tysiące. Edit: Właśnie pracuje nad mega paką z facesetami (pierwsza paka będzie w stylu rtp) tylko jak chciałem wgrać prawie 2 tysiące plików na raz to mi strona padła XD RE: RPG Maker.eu - ADI - 13-03-14 17:38 Widzę że zasobów na stronke przybywa :P I dobrze, tak trzymaj... RE: RPG Maker.eu - Ermi - 13-03-14 18:49 Dlaczego teraz, aby ściągnąć zasoby trzeba wypełnić ankietę (płatną? RE: RPG Maker.eu - Amelanduil - 13-03-14 21:38 Może mu się ktoś na konto wbił? Bo to faktycznie podejrzanie wygląda ._. RE: RPG Maker.eu - Yotta - 13-03-14 22:07 Ej, czomber, ty te poradniki do mangi i artykuły po angielsku wrzucasz? Bo podejrzanie to wygląda. RE: RPG Maker.eu - ADI - 14-03-14 11:41 Rzeczywiście - całą paczke tile'ów gdy chciałem pobrać było to samo. Wypełniłem ankietę ALE podałem nr tel kuzyna bo on sam podaje nr na wielu takowych. Z jego konta zniknęło już 18 zł XD 6 z groszami za każdy przychodzący sms :P Także proponowałbym to sprawdzić RE: RPG Maker.eu - Amelanduil - 14-03-14 14:12 Czombera zhaxowali :I ogólnie atak spambotów z dupy, co się dzieje z tym forum ._. RE: RPG Maker.eu - Aki Stratego - 14-03-14 15:12 albo sam jest jednym wielkim hackiem i zrobil, was w baluuna RE: RPG Maker.eu - Adrapnikram - 14-03-14 17:32 no bo ani widu ani słychu czombera na forum RE: RPG Maker.eu - Rave - 16-03-14 00:39 (14-03-14 15:12)Aki Stratego napisał(a): albo sam jest jednym wielkim hackiem i zrobil, was w baluuna Dokładnie. Najpierw na jakieś dziwne hostingi wrzucał zamiast zrobić to normalnie np. na mediafire czy dropboxa (a w celu mirrora np. mega.co.nz czy Zippyshare) teraz ankiety. Wiedziałem od początku że gościu chce nas tu orżnąć ale żeby mnie posłuchać to po co... Czomber to jeden wielki dureń, oszust i debil. |