![]() |
|
Złote Myśli (Gry Kocham) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Złote Myśli (Gry Kocham) (/Thread-Z%C5%82ote-My%C5%9Bli-Gry-Kocham) Strony: 1 2 |
RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - Adrapnikram - 22-02-14 21:24 Zakochałem się w Medieval 2: Total war oraz w Wiedźminie <3<3 W obie grałem 1 dzień u siostry na lapku ale obydwie gry po odkryciu usunęła </3 </3 RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - X-Tech - 22-02-14 22:58 (22-02-14 21:24)Adrapnikram napisał(a): Zakochałem się w Medieval 2: Total war oraz w Wiedźminie <3<3 To jest przykład niespełnionej miłości. Właśnie o tym jest ten temat. DOBRY POST ! Wzruszyłem się. RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - Adrapnikram - 22-02-14 23:24 ;Dziękuje X-Tech. Piszę prosto z serca. Jak sobie to przypomniałem to w oku zakręciłą mi się łza, a teraz mi ręcę drżą jak o tym piszę. Sam wtedy byłem w rozłamce czułem się trochę jak Romeo, któremu podpierniczono Julie.;-( RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - Negatin - 22-02-14 23:40 Ok oto historia mojej niespełnionej miłości: Raz poszedłem do kolegi na noc i on dzień wcześniej kupił Battlefielda 3 Premium edition. Zagrałem kilka rund i pokochałem tą grę. Niestety nie stać mnie na nowy komputer a stary to złomczak: Intel pentium 4 2.00GHz 256MB RAM Karta graficzna 32MB Więc do takiej gry straszliwie dużo mi brakuje ;_(. Inna historia: Poszedłem do mojego kolegi i tam zagrałem w Minecraft Dla mnie to był szok i jak zobaczyłem te pixele to sądziłem że gra mi zadziała niestety rzeczywistość boli :_( Chętnie bym sobie teraz pobudował i wgl. no ale cóż nie każdego stać na dobry sprzęt :( RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - X-Tech - 22-02-14 23:51 Twoja historia z niemożliwością zagrania w Battlefielda jest dość smutna, ale brak możliwości zagrania w Minecrafta powinien trochę złagodzić twój ból XD RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - Gorn5 - 04-03-14 19:34 Tutaj podobna historia, co Negatina: A więc najbardziej na świcie z gier kocham Gothica I, II, III. Dla mnie jest to moja sympatia xD Najlepszy z tych wymienionych jest G III (przynajmniej dla mnie). Niestety mam bardzo słaby komputer. Gorszy od wszystkich tu wymienionych, a nie stać mnie na nowy komputer... ;( Czasami jak jadę do mojej siostry, która ma bardzo dobrego kompa, to mam uśmiech na twarzy. Wiem, że siostra pozwoli mi pograć, a ja będę szczęśliwy. Jednak gdy wracam do domu, marzę jak to fajnie pograć w tego Gothica :) Również bardzo bym chciał pograć w inne gry. Choć by w Black Opsa, GTA V, Gothic III itp., itd. Jednak żadna z tych gier u mnie nie działa. Jedyne gry, które mam, to: Heroes Of Might And Magic III, Gothic I, G II, Zoo Tycon 2 (xD) oraz GTA SA. Jestem zadowolony, przynajmniej z tych wspaniałych gier <3 Mój komputer: RAM: 512 MB Procesor: Intel Pentium III ~1 GHz Karta graficzna: RADEON 9000 SERIES RE: Złote Myśli (Gry Kocham) - X-Tech - 09-08-14 14:24 Miłość do Gothica jest powszechna. Częściowo to rozumiem ponieważ sam wracałem do tej gry parokrotnie, ale ilekroć do niej wrócę to już po paru łącznie godzinach rozgrywki wylatuje z mojego dysku zmieniając się w bieganinę po tych samych lokacjach w kółko co mnie nuży. Niektórzy są wytrwali. Ogólnie gra jest zabawą w psa na posyłki i spełnianie zachcianek osób, którym zachcianki musimy spełnić, aby móc pójść dalej i spełniać więcej zachcianek...Ot cały Gothic. Moja niespełniona to Alien Isolation. Mam za słaby pc, żeby to odpalić, a mam ciekawsze wydatki niż nowy PC i zbyt dużo gier, które mają śmieszne wymagania, a są zbyt wypaśne a więc nie widzę sensu ulepszać PC dla jednej gry |