![]() |
|
Gimp'owe Arty ADI'ego - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: Gimp'owe Arty ADI'ego (/Thread-Gimp-owe-Arty-ADI-ego) Strony: 1 2 |
RE: Gimp'owe Arty ADI'ego - Hubertov - 28-02-14 20:18 helio108 napisał(a):(28-02-14 19:24)Hubertov napisał(a): Myszką rysujesz? Generalnie staram się nie dyskutować z takimi delikwentami, ale zrobię wyjątek. W sumie to nawet nie wiem jak na to odpowiedzieć. Ok, teraz na Twój język: "Ironia be. Moja nie lubić ironia w wykonaniu niedouczonego człowiek." RE: Gimp'owe Arty ADI'ego - ADI - 01-03-14 14:01 @Hubertov: Rysuję na lapku, touchpad'em :P RE: Gimp'owe Arty ADI'ego - Rave - 01-03-14 14:38 Musisz obczaić funkcje GIMP-a, takie jak np. wypalanie/rozjaśnianie oraz rozmywanie. Wtedy twoje rysunki będą wyglądać mniej paintowo. RE: Gimp'owe Arty ADI'ego - ADI - 01-03-14 16:07 Tak, wiem. Jak to działa (No... Mniej więcej - ciągle się jakoś tak uczę). Ale mnie akurat taki styl się podoba i dlatego tak właśnie rysuję. Ale spróbuję narysować coś "innego". :D RE: Gimp'owe Arty ADI'ego - ADI - 10-03-14 12:04 A tu kolejny :P Odrysowywane XD Same konturki :P Może komuś się spodoba XD
RE: Gimp'owe Arty ADI'ego - Elise - 05-04-14 00:49 Łał, ładnie rysujesz. Poważnie robisz to touchpadem? Ja nawet myszką nie daję rady, szacuneczek :D RE: Gimp'owe Arty ADI'ego - BeVoo - 05-04-14 17:38 Nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że rysunek powstał odrysowany na dodatkowej warstwie. Wtedy to byłoby tylko konturowanie, a nie odręczne rysowanie ;) RE: Gimp'owe Arty ADI'ego - ADI - 10-04-14 12:08 Te dwa pierwsze - są moje. Ten na białym tle jest tak zrobiony... :D Nudziło mi się wtedy w szkole... ADI napisał(a):A tu kolejny :P |