![]() |
|
Rangi na forum - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Rangi na forum (/Thread-Rangi-na-forum) Strony: 1 2 |
RE: Rangi na forum - Adrapnikram - 02-03-14 01:34 "Rozmowa jest źródłem nieporozumień" Oczywiście zależy jak jej używamy RE: Rangi na forum - Megaeloelo - 02-03-14 10:21 Mam pomysl najlepiej by bylo jak autor tematu by mogl usuwac nie pomagajace odpowiedzi noi te odpowiedzi by wtedy sie usuwaly z licznika tej osoby ktora nie pomogla i gotowe . RE: Rangi na forum - Crashykk - 02-03-14 12:51 Megaeloelo, umiesz czytac ze zrozumieniem? Licznik postow nie ma nic wspolnego z pomaganiem. Sprawdza on jedynie akrywnosc uzytkownikow... Poza tym gdyby kazdy mogl usuwac posty we wlasnych tematach na forum zrobilvy siecstraszny balagn, a wszystkie negatywne opinie np na temat gier by znikaly C: RE: Rangi na forum - Gorn5 - 03-03-14 00:19 Jeśli chodzi o rangi: myślę, że mogą one zostać. Tak jak już było wspomniane: jest bardziej kolorowo. Daję większą estetykę. Taki mały szczegół, ale jednak. Jeśli chodzi o nabijanie postów: tak jak wspomniał CrasheR. Co to wam da, że usunięcie rangi, skoro SPAM cały czas będzie?! Użytkownicy znajdą inny sposób, na to, aby czuć się dowartościowanym. Spam był, jest i będzie - takie życie. Co do "Pomógł", myślę, że takie coś może się przydać. Sporo osób tu pomaga i w jakiś sposób chcę to pokazać. Ale to nie znaczy, że pomoże raz, powie: Poszukaj w google --> ten znajdzie i hop siup. Należy ustalić pewne zasady... Taka jest wypowiedź z mojej strony... RE: Rangi na forum - ADI - 03-03-14 12:14 A ja jako iż także jakoś tak wyszło iż jestem jednym z aktywniejszych tu userów. Przyłączę się do wypowiedzi. Rangi mogły by zostać pokazujęc aktywność użytkownika. Ale znów mógłby się pojawić przycisk "Pomógł" mówiący o niesionej pomocy... SPAM lekki |