![]() |
|
[VXAce] The Dark Age of Medieval [NOWE DEMO] - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VXAce] The Dark Age of Medieval [NOWE DEMO] (/Thread-VXAce-The-Dark-Age-of-Medieval-NOWE-DEMO) |
RE: The Dark Age of Medieval - BlackSunPL - 13-04-14 15:09 Kolejne screeny i jeden poprawiony. Niedługo wstawię krótkie demo. RE: The Dark Age of Medieval - Adrapnikram - 13-04-14 16:28 50% gry już no mam nadzieję że się przyłożyłeś... Dam ci radę sprawdź wszystko przed ukończeniem bo mogą zostać przeoczone małe błędy. Jeśli będziesz potrzebował testera pisz na priv RE: The Dark Age of Medieval - BlackSunPL - 13-04-14 18:12 Jak będę kogoś potrzebował to powiadomię. Prosiłbym także o ocenianie np. fabuły, mappingu itd. Może zauważycie coś co przeoczyłem. RE: The Dark Age of Medieval - BlackSunPL - 13-04-14 20:01 Nowe mapy: Zbrojmistrz Sklep Magiczny W trakcie pracy: Bar Kryjówka Arona Niedługo będzie krótkie demo. (Jeden dobry bohater do zabicia). RE: The Dark Age of Medieval - Dawibex - 13-04-14 20:12 Chętnie zagram, zobaczę jak Ci to wyszło. Sklep z bronią dalej wygląda pusto i ta mapka z Werbownikiem też. RE: The Dark Age of Medieval - BlackSunPL - 14-04-14 08:41 Poprawię kiedy będę miał czas. A mam go dużo. RE: The Dark Age of Medieval [DEMO] - BlackSunPL - 14-04-14 20:07 Demo jest gotowe do pobrania. Piszcie kiedy zauważycie jakiś błąd. Natychmiast go poprawie. RE: The Dark Age of Medieval [DEMO] - Dawibex - 14-04-14 21:20 Niesamowite! Nie spodziewałem się, że ta gra będzie aż tak dobra! To jest lepsze niż Majnkraft !!!11!! A tak serio to nie działa. Brakuje jakiegoś pliku muzycznego, podejrzewam, że jeśli wgrałbym ten plik, to pokazałoby, że brakuje następnego itd. Poza tym zostawiłeś projekt w folderze, po prostu mógłbym go wczytać i zobaczyć wszystko z poziomu edytora. Ale nie - wrzuć tu działające demo (najlepiej użyj wbudowanego kreatora instalatora w VXAce). //edit: Nie brakuje tylko pliku muzycznego. Brakuje... wszystkiego. RE: The Dark Age of Medieval [DEMO] - BlackSunPL - 15-04-14 15:16 Mi na serio wszystko działa. Pobieram, uruchamiam i nie ma żadnego błędu. Ale wstawię od nowa jak wam nie działa... RE: The Dark Age of Medieval [DEMO] - Śliwka - 16-04-14 17:06 Owszem nie działa. Nic dziwnego, skoro nie ma folderu Audio. Aha i skompresuj, bo każdy może ci wejść do projektu. |