Dobry hosting zdjęć? - Wersja do druku
Ultima Forum
Dobry hosting zdjęć? - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik)
+--- Dział: Inne (/Forum-Inne)
+--- Wątek: Dobry hosting zdjęć? (/Thread-Dobry-hosting-zdj%C4%99%C4%87)

Strony: 1 2 3

RE: Dobry hosting zdjęć? - Dawibex - 13-04-14 20:22

Wystarczy wkleić bezpośredni kod do zdjęcia, nie trzeba odsyłaczy na inną stronę.

RE: Dobry hosting zdjęć? - pro14ab - 14-04-14 15:03

Polecam imgur.com lub można zrobić bazę danych na np. cba.pl i tam na pewno nic nie zginie lub wygaśnie.

RE: Dobry hosting zdjęć? - Euforia - 29-07-14 00:19

Korzystam z iv.pl bo prosty i szybki ale usuwają po kilku miesiącach. Najlepiej obrazki mieć na własnym hostingu ;)

RE: Dobry hosting zdjęć? - Angius - 29-07-14 02:21

Imgur FTW, korzystam już szmat czasu i mogę szczerze polecić. Jest jakiś limit plików chyba, ale ustawiony koło 500, więc nie ma się czym przejmować.

RE: Dobry hosting zdjęć? - Rave - 29-07-14 17:54

Nom, imgur rządzi. Ale co to k... ma być, żebym nawet do prywatnych wiadomości i panelu nie mógł dostać?

RE: Dobry hosting zdjęć? - Yoroiookami - 29-07-14 18:04

Ja nadal obstaję przy http://www.tinypic.com :klaszcze: darmowy, limitu nie ma, wszystkie obrazki zostają zachowane(swoje mam już od kilku lat), do tego szybki, linki są krótkie. :roll:
Imgur jest w porządku, ale dla osób takich jak ja, które mają już ponad 1700 obrazków wgranych, lepszy będzie tinypic. smiles

Jestem pewien, że Panowie na pewno chętnie patrzyliby na anty-reklamę ich forum w podpisach użytkowników. :roll:

RE: Dobry hosting zdjęć? - Rave - 29-07-14 18:09

Tinypic wirusami sypie. Gdyby nie AVG to bym Blackhole złapał (część Zeusa). A czy ja podawałem link do strony Crashera? Po za tym, załóżmy że bym miał forum, a ktoś podawał link do takiego artykułu. Owszem wkurzyłbym się, ale o ile tam by nie było pirackiego softu czy innych nielegalnych rzeczy, to bym zostawił bo wiem, !@#$, co to jest wolność słowa. Koncept którego ty, !@#$ !@#$% i reszta !@#$ administracji ultimy nie pojmują.

RE: Dobry hosting zdjęć? - Yoroiookami - 29-07-14 18:12

Tinypic wirusami? :co: Jakieś leniwe te wirusy, bo przez 7 lat jak używam, to jeszcze żadnych problemów nie miałem. Sam używałem AVG przez około 2 miesiące i nic się nie skarżył. Jakieś dziwne informacje masz. :ehe:

A za niemiłe słowa niestety należy się warnik. Wolność słowa jest dopuszczalna tak długo jak nie przeszkadza innym. :taktak: No i są konsekwencje, których "wy i reszta debilnych osób" nie pojmują.

RE: Dobry hosting zdjęć? - PaC - 29-07-14 19:14

Ja też polecam imgura, często korzystam, przydaje się dla osoby która potrzebuje na teraz wgrać jakiś obrazek, ale też aby był aktywny na dłuższy czas.

O co wy się kłócicie? XD

RE: Dobry hosting zdjęć? - Yoroiookami - 29-07-14 19:26

(29-07-14 19:14)PaC napisał(a):  Ja też polecam imgura, często korzystam, przydaje się dla osoby która potrzebuje na teraz wgrać jakiś obrazek, ale też aby był aktywny na dłuższy czas.

O co wy się kłócicie? XD

O to, czy pomidory to warzywa, czy owoce. :kiti: