![]() |
|
Dobry hosting zdjęć? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Dobry hosting zdjęć? (/Thread-Dobry-hosting-zdj%C4%99%C4%87) |
RE: Dobry hosting zdjęć? - Dawibex - 13-04-14 20:22 Wystarczy wkleić bezpośredni kod do zdjęcia, nie trzeba odsyłaczy na inną stronę. RE: Dobry hosting zdjęć? - pro14ab - 14-04-14 15:03 Polecam imgur.com lub można zrobić bazę danych na np. cba.pl i tam na pewno nic nie zginie lub wygaśnie. RE: Dobry hosting zdjęć? - Euforia - 29-07-14 00:19 Korzystam z iv.pl bo prosty i szybki ale usuwają po kilku miesiącach. Najlepiej obrazki mieć na własnym hostingu ;) RE: Dobry hosting zdjęć? - Angius - 29-07-14 02:21 Imgur FTW, korzystam już szmat czasu i mogę szczerze polecić. Jest jakiś limit plików chyba, ale ustawiony koło 500, więc nie ma się czym przejmować. RE: Dobry hosting zdjęć? - Rave - 29-07-14 17:54 Nom, imgur rządzi. Ale co to k... ma być, żebym nawet do prywatnych wiadomości i panelu nie mógł dostać? RE: Dobry hosting zdjęć? - Yoroiookami - 29-07-14 18:04 Ja nadal obstaję przy http://www.tinypic.com Imgur jest w porządku, ale dla osób takich jak ja, które mają już ponad 1700 obrazków wgranych, lepszy będzie tinypic. Jestem pewien, że Panowie na pewno chętnie patrzyliby na anty-reklamę ich forum w podpisach użytkowników. RE: Dobry hosting zdjęć? - Rave - 29-07-14 18:09 Tinypic wirusami sypie. Gdyby nie AVG to bym Blackhole złapał (część Zeusa). A czy ja podawałem link do strony Crashera? Po za tym, załóżmy że bym miał forum, a ktoś podawał link do takiego artykułu. Owszem wkurzyłbym się, ale o ile tam by nie było pirackiego softu czy innych nielegalnych rzeczy, to bym zostawił bo wiem, !@#$, co to jest wolność słowa. Koncept którego ty, !@#$ !@#$% i reszta !@#$ administracji ultimy nie pojmują. RE: Dobry hosting zdjęć? - Yoroiookami - 29-07-14 18:12 Tinypic wirusami? A za niemiłe słowa niestety należy się warnik. Wolność słowa jest dopuszczalna tak długo jak nie przeszkadza innym. RE: Dobry hosting zdjęć? - PaC - 29-07-14 19:14 Ja też polecam imgura, często korzystam, przydaje się dla osoby która potrzebuje na teraz wgrać jakiś obrazek, ale też aby był aktywny na dłuższy czas. O co wy się kłócicie? XD RE: Dobry hosting zdjęć? - Yoroiookami - 29-07-14 19:26 (29-07-14 19:14)PaC napisał(a): Ja też polecam imgura, często korzystam, przydaje się dla osoby która potrzebuje na teraz wgrać jakiś obrazek, ale też aby był aktywny na dłuższy czas. O to, czy pomidory to warzywa, czy owoce. |