![]() |
|
[VXAce] Zokus - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Pełne wersje gier (/Forum-Pe%C5%82ne-wersje-gier) +--- Wątek: [VXAce] Zokus (/Thread-VXAce-Zokus) Strony: 1 2 |
RE: Zokus - Zwiodimus - 06-06-14 19:22 Ozzma - Cały początek gry to praktycznie jedynie "film" przed prawdziwą grą, bowiem kiedy już poznamy losy niewidomego zabójcy, przyjdzie nam wcielić się w Zonisa. Dopiero od tego momentu rozpoczyna się prawdziwa gra. Zonis nie jest już mega mocarny tak jak Zokus a walki z czasem stają się naprawdę trudne. Przyznam że ten początek może być nudny i atmosfera w nim panująca nie jest zbyt optymistyczna, no ale taki już on jest. Ma bowiem przedstawiać okrutne losy które spotykają niegdyś ultra potężne królestwo. Jeżeli chodzi o fabułę, to zdradzę iż miałem co do niej wielkie plany i strasznie mi się to wszystko pogmatwało. Co nie zmienia jednak faktu iż zawarłem w niej przekaz, który wcale nie tak łatwo jest zrozumieć, lecz aby chociaż spróbować, należałoby przejść całą grę. RE: Zokus - atakujonc - 06-06-14 20:18 Od razu mówię że grafika robiona w paincie wygląda na robioną na szybko. Co bardzo mnie odrzuca od zagrania w ową grę. Po innych Postach sądzę, że gra nie jest dopracowana i znajduje się jeszcze w fazie Alpha. Właśnie ją ściągam i zaraz w nią zagram, przemyślę wszystko co się znajdywało, i napiszę recenzję :) |