![]() |
|
Najbardziej chore filmy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Najbardziej chore filmy (/Thread-Najbardziej-chore-filmy) |
RE: Najbardziej chore filmy - Yoroiookami - 24-05-14 23:06 (24-05-14 22:51)BeVoo napisał(a): O klasykach pokroju Salo czyli 120 dni Sodomy nawet nie wspominam ;P Widziałem Salo, calkiem zabawny film. Chyba aż obejrzę niektóre z wymienionych... RE: Najbardziej chore filmy - X-Tech - 25-05-14 03:26 Ja nie oglądam filmów gore. Lubię filmy, które działają na wyobraźnię. Polecam np: Tajemnice Andromedy, oraz Horyzont Zdarzeń. Te dwa są filmami s-f, które działają na psychikę i wyobraźnię. Gwarantuje, że szczególnie ten drugi zapadnie wam głęboko w pamięci. Wracałem do niego wiele razy. Jeśli ktoś nie zna to Blair Witch Project, oraz Paranormal Activity. W filmach prawie nic nie jest pokazane, a straszą. Guinea Pig itp. to nie dla mnie. RE: Najbardziej chore filmy - Crashykk - 25-05-14 10:40 Cytat: Blair Witch Project, oraz Paranormal Activity. W filmach prawie nic nie jest pokazane, a straszą.BWP ogladalem miajac szesc lat i ani razu sie nie przestraszylem, choc to dobry film. 2 niestety jest porazka, a przynajmniej dla mnie. Jezeli chodzi o PA to tylko jedynka trzyma jakis poziom ;P (Na dodatek zostala wydana z 3 zakonczeniami o ile sie nie myle) ;P RE: Najbardziej chore filmy - X-Tech - 25-05-14 20:11 Ja cierpie na Xylophobie wskutek oglądania tego filmu od około 2000 roku. To nie jest film, który zrozumie 6 latek. Oglądaliśmy to przekonani, że wydarzenia miały miejsce naprawdę i nikomu nie było do śmiechu. Obydwa filmy zarówno PA 1 jak i BWP to najlepsze paradokumenty jakie powstały są po prostu genialne, ale to BWP jest ciut wyżej. RE: Najbardziej chore filmy - Crashykk - 25-05-14 22:28 Rowniez ogladalem BWP z taka mysla i jakos to za bardzo na mnie nie podzialalo. Film swietny, ale nie przerazajacy. Jezeli chodzi o PA, to sie zgodze. Ciekawy paradokument, jednakze nie straszny ;3 RE: Najbardziej chore filmy - Yoroiookami - 25-05-14 22:56 (25-05-14 20:11)X-Tech napisał(a): Ja cierpie na Xylophobie wskutek oglądania tego filmu od około 2000 roku. Pamiętam, że pierwszy raz jak oglądałem Blair Witch Project, zrobiło na mnie spore wrażenie. Co do Paranormal Activity...od obejrzenia pierwszej części(po północy, sam) stwierdziłem że już nigdy nie chcę oglądać horrorów bez towarzystwa. Niestety pozostałe części są kiczowate i nudne. RE: Najbardziej chore filmy - X-Tech - 25-05-14 23:38 Tak. BWP1, oraz PA1 DZIAŁAŁY. Ja miałem problem z pójściem do kibla po seansie PA Odwracałem się co chwila za siebie :D Mój kolega, który mieszka 5km w lesie od seansu BWP do domu wraca 3x szybciej XD PA2 w górę są nudne i bez żadnej ciekawej konstrukcji. Z takiego rodzaju kina jeszcze można obejrzeć REC, ORAZ trollhunter. To drugie ciekawsze, ale nie buduje grozy. Co do drugiej części BWP to świetny filmy. Inny, ale kompletnie niedoceniony. Oglądania filmów, w których chora przemoc wylewa się z ekranu i taki jest ich jedyny cel kompletnie nie polecam, bo jest to przede wszystkim nudne i pozbawione sensu, oraz może powodować zmiany w psychice i osłabienie wrażliwości na różne zjawiska, które mogą naturalnie wywoływać emocje. Po co zmieniać się w beton i psuć sobie umysł z czasem można się w ten sposób wpędzić w depresję. RE: Najbardziej chore filmy - Adrapnikram - 26-05-14 19:34 Opona Chory film opowiadający o ludziach którzy oglądają oponę która morduje ludzi RE: Najbardziej chore filmy - Crashykk - 26-05-14 20:34 Adrapnikram napisał(a):OponaTen film nazywa się "Mordercza Opona". Totalnie hardcorowy XD Oglądałem 2 razy XD http://www.filmweb.pl/film/Mordercza+opona-2010-564186# Trailer: http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+1+%28polski%29-24067 RE: Najbardziej chore filmy - BeVoo - 30-05-14 19:06 Moon Do połowy filmu możecie się nudzić, ale polecam obejrzeć do końca. Warto. |