![]() |
|
[XP] NPC chcesz być w grze ? - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] NPC chcesz być w grze ? (/Thread-XP-NPC-chcesz-by%C4%87-w-grze) Strony: 1 2 |
RE: NPC chcesz być w grze ? - Szymkim213 - 07-06-14 12:34 A co mi tam: Nazwa: Szymkim Klasa: Wojownik Rasa: Człowiek Cechy: Odważny i lubi przygody. Quest: Ej ty! Chono tu na chwile... Mam sprawe. otóż w miasteczku od 5 dni atakuje jakiś potwór w mieście o nazwie: Engrestech. Ten potwór jak myślę znajduję się w górach. Zabijesz go to dam ci zapłate i to wielką. Nazwij mnie w credistach: Szymkim213. Wygląd: Chciałbym wyglądać jako wojownik z podstawowego RTP. RE: NPC chcesz być w grze ? - Athanor - 07-06-14 14:04 W sumie... Fajna zabawa Nazwa postaci: Vergan Klasa Postaci: Demonolog Rasa Postaci: Pół-człowiek pół-demon Cechy Postaci: Chciwy, sprytny, silny. Questy związane z postacią: Spoiler: Spoiler: (Otwórz) RE: NPC chcesz być w grze ? - Yotta - 07-06-14 14:50 Okej. Nazwa: Yotta Klasa: Renegat Rasa: Człowiek Cechy: opanowany, nieufny, wyrozumiały Quest, opcje rozmowy: zostawiam dla ciebie Link do obrazka: http://www.mediafire.com/download/0dh06odwoxmtc14/postac.png Nazwa w creditsach: Yotta RE: NPC chcesz być w grze ? - WestGames - 07-06-14 19:27 No można się pobawić... Imię: Erran Klasa: Myśliwy Rasa: Elf Cechy: zdecydowany, inteligenty, zaradny Quest: różne zlecenia: myśliwskie, szukanie przedmiotów, zabijanie złych ludzi :D Wygląd: jeżeli grałeś w Wiedźmina 2 to chciałbym wyglądać jak Iorweth, ale nie ograniczam cię tylko do tego, to twoja gra ^^ RE: NPC chcesz być w grze ? - WerewolfPolska - 07-06-14 21:22 Athanor twoja postać zrobiona w 50% Jeszcze questa nie dokończyłem ale na mapce wygląda tak ! ![]() Postać jest niedaleko miasta Ludzi RE: NPC chcesz być w grze ? - WerewolfPolska - 07-06-14 22:39 Lilka jest już twoja postać w 100% ukończona I jest karczma z twoim bratem ! Oto zdjęcie twojej postaci w grze ![]() Lokacja wieś pod nazwą Metania RE: NPC chcesz być w grze ? - WerewolfPolska - 09-06-14 20:02 Uwaga postacie które przedstawiłem na zdjęciach mogą w grze wystąpić w całkiem innych miejscach I gra (Demo v 0.1) będzie dokładnie dnia 15.07.2014 (Z powodu wielu problemów) |