![]() |
|
Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise (/Thread-Preludium-dla-trze%C5%BAwo%C5%9Bci-czyli-artystyczny-k%C4%85cik-Elise) |
RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 30-06-13 09:27 Łał, dziękuję ![]() I szkicownik Ostatnio rzadko cokolwiek rysowałam, więc nawet nie wiedziałam jaki mam teraz "styl". Ale na szczęście teraz mam trochę więcej czasu, weny, motywacji i cierpliwości <wymienia wymienia>, więc może uda mi się stworzyć coś do końca. RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - tracersgta - 30-06-13 10:10 Uwielbiam takie rysunki. Cudo :D RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - noruj - 01-07-13 21:22 Świetne prace. Coraz więcej utalentowanych osób widzę tutaj na ultimie :) To miażdzy jajca: http://puu.sh/2VjxA.jpg Przy okazji, sto lat : D* *3000 lat, if you know what i mean RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 03-07-13 21:59 Ojej, ojej, dziękuję To może nie powinnam już rysować takich obrazków...xD... Chociaż mam jeden w planach. Pokazałabym Ci szkic rysunku dla Ciebie, ale w tej chwili nie mam do niego dostępu, bo zły wilk strzeże mojego dostępu do technologii z przyszłości. Aż dwa powtórzenia kurde. Dziękuję, że mówiłeś, że w przyszłości będzie lepiej (>^_^)> __ Godzina dwudziesta druga wyprzedzona jedną minutą. Nie mam dziś do pokazania niczego kreatywnego. Jak już tu jestem, to dopiszę szybko, żeby uprzedzić. Z racji (jeszcze) ograniczonego czasu jestem w stanie uczestniczyć maksymalnie w jednym projekcie na raz, co właśnie robię- tak więc póki co jestem już "zajęta". Ale jeżeli ktoś chciałby po prostu rysunek, śmiało może pisać, z tym mogę spróbować się uporać. RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 03-08-13 17:32 Oh, mam jedną skończoną pracę. Niby nic wielkiego, ale wstawię, bo trochę mnie nie będzie w domu i nic nie zrobię. To miała być komiksowa namiastka autoportretu... ._. Nie zwracać uwagi na dziwne motywy, no. PS cały czas pracuję nad obiecanymi pracami c:
RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - tracersgta - 03-08-13 17:41 Świetna kolorystyka włosów, fajny "klimacik", lekki akcent furry. Dla mnie ideał :D Zawsze lubiłem tego stylu prace. RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Ayene - 03-08-13 19:43 Postać ma takie uczy, nyan? RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - noruj - 04-08-13 20:41 Świetne to :3 Włosy faktycznie osom, dokładnie takie wrażenie jak Ayene. Mała galaktyka :) RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 05-08-13 12:23 Dziękuje <3 Osobiście nie jestem wielką fanką furry, chociaż kotołakami nie pogardzę, zwłaszcza takimi bardziej ludzkimi... :L Kosmos z kolei uwielbiam (i to nie ma nic wspólnego z modną od kiedyś tam hipsteriadą, chociaż z samą astronomią z kolei ja mam niewiele wspólnego jeszcze ._.) Czyli rozumiem, ze eksperymentowanie z teksturami ma sens, jej c: RE: Preludium dla trzeźwości, czyli artystyczny kącik Elise - Elise - 14-08-13 18:47 Mam 2 prace c: Spoiler: (Otwórz) Spoiler: (Otwórz) EDIT I jeszcze coś, co może bardziej wpasuje się w klimat... Mianowicie szybki projekt pseudo-herbu. Może wykorzystam go jakoś w swoim projekcie. (Tak, bo żeby nie było też próbuję działać w mejkerze, ale minie trochę czasu zanim się tu ujawnię.) Krzywo, bo krzywo, ale jak już mówiłam to było na szybko. Wybaczcie, że tak edytuję ciągle, ale wolę dać jeden post a pełny. Spoiler: (Otwórz) |