![]() |
|
[XP] Kraina snów - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [XP] Kraina snów (/Thread-XP-Kraina-sn%C3%B3w) |
RE: Kraina snów - Euforia - 19-07-14 14:30 Niestety ale mam pewien problem bo użytkownik ReetzO ma projekt o tej samej nazwie... RE: Kraina snów - Yoroiookami - 19-07-14 14:36 Nazwij swój "Kraina Snuff" Ewentualnie, może dogadaj się z ReetzO. RE: Kraina snów - Euforia - 19-07-14 14:59 By pasowało nawet coś w stylu "Świadomy sen" :) ale "Kraina Snuff" też dobrze :] RE: Kraina snów - Nexis - 19-07-14 22:47 Mapy bardzo ładne. Co do innych rzeczy to nie ma jak się wypowiedzieć. RE: Kraina snów - Euforia - 20-07-14 03:48 Dzięki wszystkim za miłe komentowanie moich map. Co do gry to szczerze nie mam pomysłów ale postaram dobrnąć do końca (tego dobrego końca)... RE: Kraina snów - Ozzma - 20-07-14 13:21 Euforia napisał(a):tego dobrego końcaI tego Tobie życzę RE: Kraina snów - Altan - 28-07-14 23:04 A może projekt by nazwać po prostu "Świat Snów" RE: Kraina snów - Euforia - 29-07-14 00:02 Na razie nie mam czasu nawet nad wyborem nazwy gdyż mam też inny projekt na głowie, bardziej ambitny (MMORPG 2D). Dla tego prace wstrzymane. RE: Kraina snów - Matikun - 29-07-14 00:18 MMO? Naprawdę? To nie jest dobry pomysł, lepiej zająć się jakimś projektem single player, z MMO raczej nic dobrego nie wyjdzie, szczególnie, że jak mówisz jesteś początkującym twórcą ^^. Taka rada, ale jeśli chcesz, nie ma sprawy :I. RE: Kraina snów - Athanor - 29-07-14 00:19 Te cienie pod drzewami wydają mi się bardzo takie całe a nie cieniowate, jednakże jeśli postęp ruszy to spróbuje coś zagrać |