![]() |
|
[VXAce] The Legend of Zenek - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [VXAce] The Legend of Zenek (/Thread-VXAce-The-Legend-of-Zenek) Strony: 1 2 |
RE: The Legend of Zenek - Amelanduil - 14-06-15 16:09 (14-06-15 15:21)krakoman napisał(a):Manualnie, inaczej się nie da.PaC napisał(a):przenosze go na VXAceJak już przy przenoszeniu jesteśmy, to mam pytanie. W jaki sposób to robisz? Chciałbym wiedzieć na przyszłość :P RE: The Legend of Zenek - PaC - 14-06-15 18:59 (14-06-15 15:21)krakoman napisał(a):PaC napisał(a):przenosze go na VXAceJak już przy przenoszeniu jesteśmy, to mam pytanie. W jaki sposób to robisz? Chciałbym wiedzieć na przyszłość :P Jak Amel napisał, manualnie. Gry dużo nie miałem wiec szybko poszło. Zaraz w edicie wejdą ssy. EDIT No i ssy poniżej, mapki różnią się od tych z pierwszego posta, tak samo jak różni się też sama gra, zmieniona została odrobine fabuła. Na dniach zaktualizuje cały temat. Spoiler: (Otwórz) RE: The Legend of Zenek - PaC - 14-06-15 19:47 (14-06-15 19:28)Amelanduil napisał(a): Byłoby miło gdyby jakiś mod przeniósł temat do działu VXAce, bo skoro gra przeniesiona... :IHa! przeniosłem sam, jestem modem Nie no, zapomniałem całkiem o zmianie tego. Jak mówiłem na dniach aktualizacja pierwszego posta, więc stay tuned czy coś takiego. |