![]() |
|
[XP] Podziemia - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [XP] Podziemia (/Thread-XP-Podziemia--1690) |
RE: Podziemia - Adrapnikram - 28-08-14 22:06 Dzięki wszystkim za komenterze. Gra naprawdę na tym tylko zyskała. @X-Tech Te kwiatki i kolorowe domki to już dawno przeszłość, a w moim projecie są tylko 2 telesety XD. Po tym jak wstawiłem nowe screeny na forum też uznałem że to totalny kicz, a nie miałem kiedy tego zmienić (w sensie screenów). Niemniej dziękuje, że wyraziłeś swoje zdanie (zapraszam do tego wszystkich). Dzięks @DrMan Nie wiem dlaczego, ale zależało mi na twojej wypowiedzi. Na Gospodzie napisałem, że tego backgrounda nie użyję w żadnym wypadku (bo jest ohydny), ale zmienie screena jak się tak czepiacie. Już jest temat na forum o ten windowskin. Pomyślę również o modyfikacji sryptu w celu zapełnienia okienek w walce. Dzięks Każde dobre słowo zachęca mnie do dalszego tworzenia. Każda krytyka (uzasadniona) sprawia, że projekt zyskuje krok do jakości, więc komentujcie i krytykujcie. Ze związkiem ze zmianą klimatu zmieniona została fabuła (jakieś 1,5h siedziałem przy zeszycie, żeby trzymało się kupy), mechanika zapraszam do czytania Nowe screeny ![]() Kopalnia rud żelaza ![]() Miato Lorja ![]() Pijany trup RE: Podziemia - Dr Man - 28-08-14 22:26 No i o wiele lepiej, fajny battleback. ;d Co mi się jeszcze nie podoba to te cienie tych bestii, powinny być raczej dopasowane. I weź tego bohatera trochę na dół i potwory, estetycznej by wyglądało. I ostatnia rzecz to face tego bohatera, dodaj z windowskina mu ramkę będzie lepiej wyglądało. No i teraz światła są w porządku. Mam jeszcze taką nadzieję że klimat tej gry będzie podobny do klimatu Metra, jeśli tak to pewnie będę podekscytowany każdą minutą gry. RE: Podziemia - Adrapnikram - 28-08-14 22:46 Cienie będą ogólnie usunięte bo nie ma słońca X-P. Te bestie zrobiłem na szybko i nie są zbilansowane (zadają 384 dmg), ten screen tylko dla przykładu. Ta ramka na faceset fajny pomysł o ile nie będzie zasłaniała czegoś @Dół W żadnym wypadku XD, skąd ci to przyszło na myśl? Pograj w gry na GBA, RM albo pooglądaj dragonballa RE: Podziemia - Altan - 28-08-14 23:39 A to państwo podziemne nie jest nawiązaniem do Polskiego Państwa Podziemnego? @Up A jakoś tak xD PS: W gry na gba gram często, niestety nie w rpg. Angielski mnie odstrasza xD. RE: Podziemia - Adrapnikram - 13-09-14 21:01 Dobra zmiany w grze o jakieś 115 stopni. Zmiana fabuły oraz zamieszczę dziś lub jutro screeny z domami bez dachów i z nową maską świetlną. RE: Podziemia - ~Nakhitto - 10-10-14 23:20 Czy gra nadal powstaje czy zdechła? Bo bardzo ciekawie się zapowiadała. Ten system podklas i umiejętności przypomniał mi Parallel Worlds. RE: Podziemia - Adrapnikram - 12-10-14 16:24 Bump. Czy ta zapowiedź to spam? Ni dam tej satysfakcji wam. Zdechł? Póki ja żyje to i projekt będzie żył. Wrzesień był miesiącem zmian dla tej gry. Głównie zmieniła się jej koncepcja. Już nie będziemy kimś kto ma za zadanie pokonać złego i uratować ludzkość. Teraz naszym celem będzie dostać się głębiej niż zwykle, tam gdzie ludzie bali się spojrzeć. Będziemy wędrować w głąb, a nie na zewnątrz. Będziemy wchodzić w miejsca mroczne i ciemne. Zmiana również będzie w świecie gry i histori ludzi. Parę zmian w pierwszej stronie. Nowe screeny na pierwszej stronie zapowiedzi. Mam jeszcze problem ze skryptem ekwipunku i statusu. Widać to na screenie zamiast zręczności po polsku mam po ang. A i w systemie mam ustawione na polski. Nowe screeny Spoiler: (Otwórz) RE: Podziemia - X-Tech - 12-10-14 16:41 I właśnie o to chodzi. Grzebanie w podziemiach to to czego oczekiwałem od gierki. Git. RE: Podziemia - ~Nakhitto - 12-10-14 22:56 Bardzo się cieszę, że projekt nadal istnieje i będzie tworzony. Nie umiem się doczekać :D RE: Podziemia - Adrapnikram - 18-10-14 15:48 Wynik wczorajszej nudy. Zostawiłem czcionkę tylko tam gdzie można było poszaleć z wielkością.
|