![]() |
|
Super Nexus - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Super Nexus (/Thread-Super-Nexus) Strony: 1 2 |
RE: Super Nexus - helio108 - 12-09-14 14:01 Hej. Pragnę zauważyć iż poszukujemy członków do ekipy. Zależy mi na tym aby każdy człowiek miał konkretne zajęcie. Mamy kilka konkretnych stanowisk ale oczywiście jak ktoś chce coś zrobić to niech pisze. Z chęcią przyjmiemy ludzi gotowych robić gry jak i pisać recenzje lub nawet nagrywać filmiki. Zapraszam! RE: Super Nexus - arturd - 12-09-14 16:14 Jakbym miał czas do mógłbym być korektorem tekstu (na stronie jest maasa błędów ort.) ale czasu nie mam i mieć nie będę. Ponadto IMO rekrutacje na załogę forum są złe, lepiej zaciągnij do roboty twoich znajomych (np. z klasy). P.s. Na tym forum jest ktoś kto uwielbia administrować stronami www szczególnie forami, jak dobrze poszukasz to znajdziesz. RE: Super Nexus - Angius - 14-09-14 18:08 (12-09-14 16:14)arturd napisał(a): P.s. Na tym forum jest ktoś kto uwielbia administrować stronami www szczególnie forami, jak dobrze poszukasz to znajdziesz. Jeśli mówisz o GamesBytes, to... Cóż... Administrował już chyba pierdyliardem stron, żadna nie wypaliła. RE: Super Nexus - arturd - 14-09-14 19:20 Nie wymieniam nikogo po nazwie :) Ponadto helio, rozbuduj swoją stronę bardziej a ludzie sami się zejdą. ps. i kup swoimk ludzio SJP. RE: Super Nexus - Angius - 14-09-14 19:22 Ogólnie rozbuduj stronę. Praktycznie nie ma tam contentu. Właściwie nie ma po co tam wchodzić, więc nikt tam raczej zaglądać nie będzie. Zwłaszcza, że jedyne linki jakie póki co podałeś są puszczone przez p.pw. Tak, słownik też by się miejscami przydał. Albo zachęć ich do nieopuszczania lekcji polskiego w szkole. RE: Super Nexus - helio108 - 14-09-14 19:58 Dziwne... Teksty pisze w Word a potem kopiuje... a i pracuje na google chrom który poprawia błędy... RE: Super Nexus - helio108 - 14-09-14 20:29 Szczerze? Mam gdzieś czy ekspert czy nie. Nic się to nie ma do SN. RE: Super Nexus - Adrapnikram - 14-09-14 20:35 ![]() Może masz wyłączony słownik. Nie pasuje mi ten obrazek z tyłu nie zapętla się i nie ma go w innych stronach (tylko w głównej). Gamebytes chciałbym przejrzeć te strony z braku zajęcia. |