![]() |
|
[XP] Czy się opłaca - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Czy się opłaca (/Thread-XP-Czy-si%C4%99-op%C5%82aca) Strony: 1 2 |
RE: Czy się opłaca - arturd - 19-09-14 12:12 Cytat:Nie lubię X-Techa za jego zagrania w stylu Świadków Jehowy, ale tym razem muszę się z nim zgodzić.Kompletnie nieudany przykład. Jeździsz po religiach i ludziach je wyznajacych g.. o tym wszystkim wiedząc. Druga rzecz ze łamiesz poniekąd regulamin (Fora i tematy art.23) Cytat:Ale, jeśli nie masz, to pierwszyraz, kiedy do ciebie zajrzą, może się dla ciebie skończyć mamrem.Mamrem? A moze gułagiem albo zsyłką na sybir? Jak niby mają zamknąć szóstoklasistę? Istnieje sposób żeby czerpać zyski z rozprowadzanej gry zarazem jej nie sprzedając, nikt sie do ciebie nie przyczepi bo nikogo nie zmuszasz do kupna. Niektórzy wiedzą pewnie jaki to sposób. RE: Czy się opłaca - noruj - 19-09-14 12:23 Wbija oddział komandosów na squata i rozbrajają szajkę szóstoklasistów używających nielegalnej kopii RPG MAKERA. RE: Czy się opłaca - Deuce - 19-09-14 12:46 Nie straszcie go bo z domu nie wyjdzie :D a tak serio najpierw musi zainteresować się tobą Enterbrain, a do tego potrzebujesz niezłych zarobków i porządnej sprzedaży gry, więc nic ci nie grozi, oni pewnie nawet nie wiedza gdzie jest Polska. RE: Czy się opłaca - ziomsamsung - 19-09-14 15:03 Cytat:1. robisz grę i sprzedajesz jąCzyli co? Mogę ją opublikować, ale nie sprzedawać? RE: Czy się opłaca - Altan - 19-09-14 16:28 To zależy czy posiadasz prawa do sprzedawania gry. ;__; Jeśli korzystasz z pirata (nie zapłaciłeś za niego) to możesz udostępnić grę ale nie możesz jej sprzedać. Jeśli masz jednak wersje oryginalną to możesz robić co tam chcesz, no chyba że używasz skryptów i grafik ściągniętych z neta, wtedy musisz uzgodnić z autorami tych skryptów czy możesz sprzedawać grę. PS: Nie sądziłem że to powiem ale... X-Tech, dobrze mówisz. @Down Na razie nikt jeszcze się o to nie czepiał :P RE: Czy się opłaca - noruj - 19-09-14 16:33 Cytat:Jeśli korzystasz z pirata (nie zapłaciłeś za niego) to możesz udostępnić grę ale nie możesz jej sprzedać.Wiesz, właściwie to używanie pirata samo w sobie jest nielegalne xP RE: Czy się opłaca - X-Tech - 19-09-14 16:39 @Rave: ZA te obrazy religijne powinieneś dostać banka, bo o ile piszesz obraźliwie o ludziach tworzących religie ja mogę napisać, że autorem najgorszego syfu jaki powstał na scenie jest kompletna bieda umysłowa i bezguście graficzne. |