![]() |
|
Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD (/Thread-Plebiscyt-Najbardziej-durne-powody-ban%C3%B3w-jakie-dostali%C5%9Bcie-na-forach-rm-screeny-XD) Strony: 1 2 |
RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - ADI - 17-02-15 23:32 Łaa... 24 Lipca - cudny dzionek- sporo banów się sypnęło xd To była ta akcja "Dlaczego CrasheR dostał bana?" RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Avaron - 17-02-15 23:44 Hah ja tak rzadko pisze wszędzie posty że bana nigdy (jeszcze) nie dostałem :< nie mam się czym pochwalić RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Crashykk - 17-02-15 23:46 Mnie ostatnio administrator znienawidził nawet na Anime Shinden za to, że miałem własne zdanie xD RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - Avaron - 17-02-15 23:50 Jeżeli chodzi o strony z anime to na animezone mnie nie ma :< niestety nie mam screena ale powód to: Zamiast cycki proszę używać słowa piersi! Tak więc tak trochę no tego dziwny powód :D PS odnosiło się to do komentarza pod HOTD :> RE: Plebiscyt-Najbardziej durne powody banów jakie dostaliście na forach rm + screeny XD - X-Tech - 18-02-15 01:38 (17-02-15 23:13)CrasheR napisał(a): Trochę odkop, ale przypadkowo trafiłem na konto Pakitosa i stwierdziłem, że warto dodać xD Bardzo ładny ban. |