![]() |
|
W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) (/Thread-W-jak%C4%85-gr%C4%99-ostatnio-gracie-i-polecacie-PC-KONSOLE) |
RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - X-Tech - 29-12-14 22:19 (29-12-14 21:01)Adrapnikram napisał(a): Need for speed to wyścigówka nie zręcznościówka. Z wyścigówek polecam też Overspeed jakoś przyciąga mnie ściganie się o części. ekhm czy wyścigówka to nie jest przypadkiem logiczna ? xdd hah RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Adrapnikram - 29-12-14 22:23 To tak samo jak napisać, że RPG to strategia... RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - X-Tech - 29-12-14 23:35 Inteligencja czasem rzecz straszna. Wyścigi i fpsy należą do gier zręcznościowych. Strategia może zawierać elementy RPG i na odwrót. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Aki Stratego - 30-12-14 01:19 Niedawno ukonczylem The Last of US, gram sobie w Growlansera III na ps2 (taktyczne RPG), Elite Dangerous (PC) oraz jakies tam sieciowe strzelanki (Gundam Capsule Fighter). Od czasu do czasu załącze XCOma lub Age of Wonders 3. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - X-Tech - 30-12-14 03:03 Jeśli gracie w Unreal Torunament 99 to możecie mnie trafić na serwerze Combo Insta Gib z Unreal Killers, oraz Siege z tej samej stronki, a bonusowo na: Romanian TDM, Funnel Action, Sniper & Camper i oczywiście frontowo na ROCKET FACE. W UT ostatnio znów gram codziennie RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Yoroiookami - 30-12-14 03:29 Skyrim. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - X-Tech - 30-12-14 04:46 Jedyna gra w którą grałem naprawdę długo to System Shock 2 - jedno granie około 20 godzin i ukończyłem około 3 razy. Później wyjątkowo długo w Shadowmana jakieś pół roku - nazbierało się 60 godzin gry. Nie umiem znaleźć gry, która ma taką żywotność/długość oprócz wymienionych. Unreal Torumant 99 sieciówka, ale nie nudzi mnie odkąd mam pc a nowe tryby sprawiły że gra lepsza niż była. Nie ma to jak genialny mecz na trybie SIEGE polecam. To poł. strategii/majsterkowicza z UT. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Yotta - 30-12-14 11:11 Jeśli można sieciowe, to może AdventureQuest Worlds. Konto mam od czterech lat (!), poziom 38 (ze względu na przerwę), a gra co i rusz obdarowywana jest nowymi lokacjami, wątkami, przedmiotami itp.. Naprawdę polecam. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Ramez - 30-12-14 12:29 Na PC to gram/grałem i polecam: Strategiczne: ANNO 1701 i 1404 Wenecja, Majesty-Północna Ekspansja (nietypowy strateg z elementami RPG) dla fanów dynamicznej strategi to nic innego jak stara jara Twierdza: Krzyżowiec oraz Port Royal, Prot Royal 2, Piraci z nowego świata (Tortuga (to chyba podchodzi też pod zręcznościówkę)) i Patrycjusz III Z wyścigowych to Juiced: Szybcy i wściekli, rozbudowany system zdobywania reputacji, zakładów, itp. Z MMORPG to Drakensang Online. RE: W jaką grę ostatnio gracie i polecacie ? (PC/KONSOLE) - Yotta - 15-02-15 19:42 Nowa pozycja: Chrono Trigger. Zagrałem, odblokowałem jedno zakończenie. Po prostu świetna gra (w dodatku z 1995.). Polecam. |