![]() |
|
Pomysł na ciekawy konkurs ;) - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Ultima (/Forum-Ultima) +--- Dział: Forum (/Forum-Forum) +--- Wątek: Pomysł na ciekawy konkurs ;) (/Thread-Pomys%C5%82-na-ciekawy-konkurs) Strony: 1 2 |
RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;) - Avaron - 01-11-14 23:30 I tu pojawia się kłopot z administracją :/ bo jednak są pod nickami takie "rubryczki"?! z procentami a u niektórych jest np. przyjaciel itp. tak więc taki mały system odznaczeń by się przydał :) wyglądało by to w profilu np. tak: NAGRODY Szybki i dokładny - (link do strony z konkursem) - (data zdobycia nagrody) I do tego dodać możliwość wyświetlania tego w sygnaturze tylko że tutaj by trzeba było konkursów więcej robić i np. ten konkursik 2 razy w roku :) mam nadzieje że wiecie o co mi mniej/więcej chodzi :D RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;) - X-Tech - 02-11-14 00:08 (01-11-14 23:30)Darraner napisał(a): I tu pojawia się kłopot z administracją :/ bo jednak są pod nickami takie "rubryczki"?! z procentami a u niektórych jest np. przyjaciel itp. tak więc taki mały system odznaczeń by się przydał :) wyglądało by to w profilu np. tak: Robienie konkursów ma sens pod warunkiem, że gry konkursowe będą udostępniane w paczkach jako całość na forach rm, a nie jako pojedyncze tematy. Np: Zestaw gier konkursowych z konkursu: bla, BLA , BLA (01-11-14 23:27)Czytaj Nol Fejs napisał(a): Moim zdaniem świetny pomysł, a 5 Mb to (jak już pisał X-Tech) idealny rozmiar. Jeżeli by ten konkurs wystartował (czytaj "znalazłby się chętny do jego zorganizowania") to z pewnością wezmę udział w nim. No chyba, że go przegapię. ;) siema. Można i zrobić inny konkurs - na gry logiczne. Konkurs na zręcznościówkę miałby być tym razem, a wszelakie nagrody w formie oznaczeń przy avatarach mają sens. RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;) - Adrapnikram - 02-11-14 20:13 Organizowanie bez administracji mogłoby wygladać mniej więcej tak: Założyć temat pewnego wieczoru (w piatek) dać dzień na tworzenie i zbierać pracę do 23:00 w sobotę. W niedziele (ew. i poniedziałek, aby każdy zdażył zagłosować) głosowanie i wręczenie nagrody (np. zwinnej konsoli w postaci małego obrazka z linkiem do tematu). Trzeba tylko co najmniej 3 uczestników i organizatora. Jak ktoś chętny to mogę się tym zajać, ale również chciałbym wziać udział w konkursie. W sumie nie dużo roboty trochę pisania i sprezentowania tych gier ze screenami. No to niech ktoś się zgłosi to możnaby nawet zrobić to w następnym tygodniu. RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;) - X-Tech - 02-11-14 20:41 (02-11-14 20:13)Adrapnikram napisał(a): Organizowanie bez administracji mogłoby wygladać mniej więcej tak: 3 uczestników to sobie można w konferencji na gg. W dobrym konkursie weźmie udział więcej dużo więcej ludu. Zrobienie takiego konkursu i organizacja to 5 minut roboty napiszcie do Ayene ja mogę dać genialny regulamin na konkurs, aby wszystko się zgadzało. Swoją drogą fakt. Takie konkursy powinny być często (nawet więcej niż raz w roku), ale tylko pod warunkiem sensownego regulaminu i braku przesuwania terminów kiedy się wszystko zacznie i przede wszystkim po konkursie gry w paczkach nazywanych tytułem konkursu i datą, a nie rozrzucane pojedynczo po scenie. RE: Pomysł na ciekawy konkurs ;) - Ayene - 08-11-14 14:15 Przykro mi, ale na razie nie ma czasu na przeprowadzanie konkursów. Są one jednak bardzo czasochłonne również ze strony organizacji. Powrócimy do tematu... może w przyszłym roku |